MacBook neden düşünmüyorsunuz? Kullanacağınız yazılımlar macOS Destekliyse eğer kesinlikle M1 işlemcili MacBook tavsiye ederim...Merhaba herkese iyi sosyaller. Yazılım mühendisliği öğrencisiyim, bilgisayarı hep yanımda taşıyacağım için hafif, 13-14 inç aralığında beni 4-5 sene kolaylıkla idare edebilecek bir Ultrabook tavsiyesi istiyorum. Oyun vs oynamayacağım kolaylıkla günü çıkarabilecek pil performansı iyi bir Ultrabook tercihimdir.
Aklımda şöyle bir Huawei modeli var sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
HUAWEI Turkey
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.shop.huawei.com
Hocam kesinlikle düşünülebilir ancak 512GB SSD+16GB Ramli modelleri bütçemi aşıyor.MacBook neden düşünmüyorsunuz? Kullanacağınız yazılımlar macOS Destekliyse eğer kesinlikle M1 işlemcili MacBook tavsiye ederim...
Pro'ya gerek yok, 16GB RAM'li bir Air satın alırsanız fazlasıyla yeterli gelecektir. Pro satın almak için RAM'i 8GB Olarak seçmeyin...Macbook Pro M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MYD82TU/A Uzay Grisi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Macbook Pro M1 8 GB 256 GB SSD 13.3" MYD82TU/A Uzay Grisi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Macbook Air M1 8 GB 512 GB SSD 13.3" MGNA3TU/A Gümüş Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Macbook Air M1 8 GB 512 GB SSD 13.3" MGNA3TU/A Gümüş arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
2. El düşünmez misiniz? Air'de 16GB RAM + 512GB SSD'li eminim ki vardır piyasada kutulu faturalı garantili.Hocam kesinlikle düşünülebilir ancak 512GB SSD+16GB Ramli modelleri bütçemi aşıyor.
Aynen, 16GB RAM Şart ama ileriye dönük olması adına.512SSD almasanız da olur. SSD'yi taşınabilir bir SSD ile çözersiniz zaten bir süre 256 GB SSD yeterli olur.