20.000 TL'ye anakart ve CPU önerisi

Adam RAM'inde değişileceğini bilmiyor. AM5 sokete geçiş yapıyor sizin RAM'de önermenin gerek.

O zaman bütçe yetiyorsa benim attığım anakart, RAM ve işlemci yanında bunu da alın.

anakartı biraz kısıp işlemciyi biraz daha üst model alma şansımız var mı veya bu işlemci zaten yeterli mi

şimdi iyi bir işlemci alacaksanız sağlam bir soğutucu şart önerim

anakart olarak biraz daha uygun f/p

ram ddr5 olmalı cl 30 6000mhz en uygun ram

ayrıca psu'nuz yeterli gelmeyebilir 750w iyi bir psu için 3k ayırmanızda fayda var.

bunları bu şekilde işlemci hariç 12-13k kadar fiyatı oluyor

işlemci için bütçe az ise

yok ben totalde 27 ye kadar çıkarım dersen

Şimdi iyi bir işlemci alacaksanız sağlam bir soğutucu şart önerim.

Anakart olarak biraz daha uygun F/P

RAM DDR5 olmalı CL 30 6000MHz en uygun RAM.

Ayrıca PSU'nuz yeterli gelmeyebilir 750W iyi bir PSU için 3K ayırmanızda fayda var.

Bunları bu şekilde işlemci hariç 12-13K kadar fiyatı oluyor.

İşlemci için bütçe az ise.

Yok ben Total'de 27'ye kadar çıkarım dersen.

Malum markanın anakartı ve DDR5 de stabil performans beklemek :D ASRock veya ASUS olsa neysede B450 bile almam o markadan. Ayrıca neredeyse aynı fiyata ASUS Prime B650M-K var hiç değilse ASUS kalitesi.

Son düzenleme:
Malum markanın anakartı ve DDR5 de stabil performans beklemek :D ASRock veya ASUS olsa neysede B450 bile almam o markadan. Ayrıca neredeyse aynı fiyata ASUS Prime B650M-K var hiç değilse ASUS kalitesi.

Fazlasıyla ön yargılı olduğunu düşünüyorum. 4 RAM slotlu 2 adet M.2 yuvası olan gayet iyi bir F/P anakart. Daha yüksek bütçede daha iyi anakartlar var doğrudur ama düşük bütçe ile gayet yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı