- Makaleler
- 1
Sizce bunlardan hangisi daha iyi? Bence en iyisi Motto. Bence harika görünüyor Motto. Sizce hangisi daha iyi? En beğendiklerimi aşağıya listeledim.
Hepsi dahil değil yalnız. Motto tüm akseesuarları ile birlikte 36.000 TL.Ben motto veya cross genç odasını seçerdim. Ama motto daha ucuz ve benzerler. Motto güzel duruyor.
Alıcı benim ama kararsız kaldım hangisini seçeceğime o yüzden konu açtım.Evin diğer odalarına uyumlu olanı seçmek daha çok yakışır bence, fakat alıcı sizsiniz sizin kararınız.
Evinizin tüm odaları bir renk sizinki farklı renk olunca çok güzel bir görüntü oluşmaz.Alıcı benim ama kararsız kaldım hangisini seçeceğime o yüzden konu açtım.
Cross hepsi dahil değil. Tümünü dahil edince 34.000 TL. Motto hepsini dahil edince 36.000 TL. Bu arada Motto'da lambadan tutun da halıya kadar dahil. Cross da sadece yatak örtüsü dahil ekstradan belirteyim.Cross dolu dolu, fiyatını hak eden bir seçim olur.
Örnek verebilir misiniz?Country tarzı düşünür müsünüz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.