1- İki işlemci de RTX 3050'yi darboğazsız beslediği için sanıldığı kadar FPS düşüşü yaşanmaz.
2- 3200 Mhz RAM'i olan RTX 3050M ve RTX 3050Ti M ekran kartları yukarıda testini attığım rekabetçi oyunları ultrada minimum 50 FPS'de oynarken RTX 3050 desktop hayli hayli oynatır, ki oynatıyorda. Bir sürü test mevcut.
3- CoD Warzone ve BF5'te DLSS açmadan bile zaten minimum 60 FPS alıyor.
4- Ultrada minimum 60 FPS alan ekran kartı sana daha nasıl bir deneyim sunmalı? Testlerde de stabil bir deneyim sunuyor zaten.
5- Gidip Ultra'da mimum 144 FPS istiyorsan RTX 4090 alacaksın.

Kanıt atıyoruz hâlâ inkar ediyorsunuz. Araştırmaktan yoksunsunuz.

Hayır. O kadar güçlü bir kart değil maalesef. RDR 2 zaten grafikleri güzel bir oyun. Ultra'da oynamanıza gerek yok. Oyunu Xbox One X ayarlarında stabil bir şekilde 70 FPS üzeri oynayabilirsiniz. Hem aldığınız görüntü güzel olur hem de performansınız.
Tamam o zaman hocam forumdaki herkese RTX 3050 ve 12400f önerelim bundan böyle. Malum herşeyi ultrada açıyor bu sistem. 12600k filan hikaye, bütün işlemciler aynı zaten ne fark eder? DLSS her türlü sorunu çözüyor zaten.

Tamam o zaman hocam forumdaki herkese RTX 3050 ve 12400f önerelim bundan böyle. Malum herşeyi ultrada açıyor bu sistem. 12600k filan hikaye, bütün işlemciler aynı zaten ne fark eder? DLSS her türlü sorunu çözüyor zaten.
Ben zaten RTX 3050 önermediğimi, 4060 önerdiğimi ve en kötü 3060 alması gerektiğini söyledim. Konu sahibi de Ultra'da o oyunları nasıl oynatır diye sorduğu için Ultra'da rahatlıkla oynayabileceğini anlattım. Sen ve diğeri bir türlü inanmayınca, bunların üstüne kanıt paylaştım. Daha nasıl kendimi izah etmem gerek? Hem yanlış biliyorsun ve bunu kabullenmiyorsun, hem de üste çıkmaya çalışıyorsun.

Ben zaten RTX 3050 önermediğimi, 4060 önerdiğimi ve en kötü 3060 alması gerektiğini söyledim. Konu sahibi de Ultra'da o oyunları nasıl oynatır diye sorduğu için Ultra'da rahatlıkla oynayabileceğini anlattım. Sen ve diğeri bir türlü inanmayınca, bunların üstüne kanıt paylaştım. Daha nasıl kendimi izah etmem gerek? Hem yanlış biliyorsun ve bunu kabullenmiyorsun, hem de üste çıkmaya çalışıyorsun.
Okuma becerin kısıtlı sanırım? Burada sadece tartışmak için yorum yapıyorsunuz, öyle görünüyor. Benim yorumlarımı dikkatli şekilde okur musun?

Boşa dil döküyorsunuz hocam anlamıyacaklar , 3050 lafı geçsin yeter kötülemeleri için. Fiyatına değmiyecek bir kart olduğunu söylüyoruz yoksa performans konusunda kötü değil.

Uzun ömürlü değil. Onları yıllarca oynayacak mı? O oyunlar bitince napacak?
Uzun ömürlü olmadığını ben de biliyorum. Konu uzun ömürlü olup olmaması değil. Konu sahibi Ultra'da akıcı oynayabilir miyim diye sormuş. Ben de gereken cevapları verdim. Eğer uzun ömürlü olup olmamasını tartışacaksan başka bir konu açıp orada tartışabilirsin. Ayrıca yukarıda yazdığım gibi RTX 4060 önerdim, en kötü ihtimalle de RTX 3060 almasını önerdim. Okuduğunu bile anlamıyorsun daha. Bol bol kitap okumanı öneririm.

Boşa dil döküyorsunuz hocam anlamıyacaklar , 3050 lafı geçsin yeter kötülemeleri için. Fiyatına değmiyecek bir kart olduğunu söylüyoruz yoksa performans konusunda kötü değil.
Aynen öyle hocam, en çok kendileri biliyor sanıyorlar.

Sence 3050 meni kaç sene götürür?

AAA oyunlar için çok götürmez maalesef. O yüzden 4060 öneriyorum. O kadar çıkamıyorsanız 3060.

Azerbaycan'daki ekonomik durumlar yüzünden o kadar çıkamıyorum maalesef ama en azından 5, 6 yıl daha götürebilir mi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı