Öncelikle şunu söyleyeyim 18 yaşındayım ve yaşıma gelecek bir araba düşünüyorum. Eşofmanla, şortla arabaya binen, son ses müzikle dolaşan biriyim. O yüzden 90'lardaki makam arabaları bana gelecek arabalar değil Subaru Impreza veya Civic düşünüyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bu tarz bir araba varsa tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum.
Emin olmak için sorayım bütçe 20.000 TL değil mi? Araç fiyatları çok yükseldi. Dana göz diye tabir edilen Toyota Corolla'nın hidrolik direksiyonlu olanlarına bakabilirsiniz. Biz memnun kalmıştık epey rahat araç. Aynı zamanda yapı olarak da sağlam. Onun dışında Megane 2 derdim ama artık bu fiyatlara bulunmuyor.
Emin olmak için sorayım bütçe 20.000 TL değil mi? Araç fiyatları çok yükseldi. Dana göz diye tabir edilen Toyota Corolla'nın hidrolik direksiyonlu olanlarına bakabilirsiniz. Biz memnun kalmıştık epey rahat araç. Aynı zamanda yapı olarak da sağlam. Onun dışında Megane 2 derdim ama artık bu fiyatlara bulunmuyor.
O fiyata benim önerim Toyota Corolla olacaktır. Mesela bizde var şimdilik 1995 model 1.6 motor efsane kasa ama gerçekten de hakkını veriyormuş. Araba 300.000 km'yi geçmiş hâlâ motoru güçlü. Tabi airbag falan yok. Hemen hemen herkez bilir efsane kasaların ne olduğunu.
O bütçeye alınacak araçlar dert-stres kaynağı olup size büyük paralar kaybettirebilir. Biraz daha sabırlı davranıp paranızı biriktirmelisiniz. 20.000 civarındaki aracı aldığınız an bin bir türlü bakıma sokmanız gerekecek.
30bin kdr bütçe çıkarırsan bulunacak araç çok ama bütçen sınırlı ise birazda ikna kabiliyetin ile Peugeot 206-307 veya Civic güzel durur Corolla pek senin tarzını yansıtacak bı araba olmaz gibi ağır kalır
O fiyata aldığın araçlar büyük ihtimal seni üzecek. Eşofman ve son ses şarkı dinleme olayına takıldım, genellikle Tofaş modellerinde görüyoruz bu tür olayları. Araba takıntın yoksa motor almaya yönel. O fiyata güzel başlangıç motoru önerisi yaparım.