20.000 TL'ye İkinci El Araba Önerisi

sanliturk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
ceh
Öncelikle şunu söyleyeyim 18 yaşındayım ve yaşıma gelecek bir araba düşünüyorum. Eşofmanla, şortla arabaya binen, son ses müzikle dolaşan biriyim. O yüzden 90'lardaki makam arabaları bana gelecek arabalar değil :) Subaru Impreza veya Civic düşünüyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bu tarz bir araba varsa tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Emin olmak için sorayım bütçe 20.000 TL değil mi? Araç fiyatları çok yükseldi. Dana göz diye tabir edilen Toyota Corolla'nın hidrolik direksiyonlu olanlarına bakabilirsiniz. Biz memnun kalmıştık epey rahat araç. Aynı zamanda yapı olarak da sağlam. Onun dışında Megane 2 derdim ama artık bu fiyatlara bulunmuyor.

Son düzenleme:
Emin olmak için sorayım bütçe 20.000 TL değil mi? Araç fiyatları çok yükseldi. Dana göz diye tabir edilen Toyota Corolla'nın hidrolik direksiyonlu olanlarına bakabilirsiniz. Biz memnun kalmıştık epey rahat araç. Aynı zamanda yapı olarak da sağlam. Onun dışında Megane 2 derdim ama artık bu fiyatlara bulunmuyor.
Maksimum 20 bin lira çıkarabiliyorum hocam. Corollanın o kasasına bakacağım teşekkürler.

Opel araçlara bakabilirsiniz.
İkinci elde bu paraya Opel'in düzgün arabasını bulamıyorum hocam. Bulduklarımı ya beğenmiyorum ya da binen eleman 20 sene arabada yaşamış oluyor.

30bin kdr bütçe çıkarırsan bulunacak araç çok ama bütçen sınırlı ise birazda ikna kabiliyetin ile Peugeot 206-307 veya Civic güzel durur Corolla pek senin tarzını yansıtacak bı araba olmaz gibi ağır kalır

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı