Elimde Asus X470 PRIME PRO varken 2600 TL ye yeni bir anakart almam gerçekten lazım mı? Çünkü herkes önerilerine anakart da eklemeye başladı.Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 4.343,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.191,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 9.669,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yapabileceğiniz en iyi değişim bu şuan.
Hocam eklememin sebebi hasar görmüş bir anakarttansa sıfır bir anakart daha mantıklı be iyi olur. Bu yüzden yenilemenizde fayda var. Ha yok ben böyle kullanırım sorun olmaz derseniz orası size kalmış.Elimde Asus X470 PRIME PRO varken 2600 TL ye yeni bir anakart almam gerçekten lazım mı? Çünkü herkes önerilerine anakart da eklemeye başladı.
Hocam elimdeki GPU, CPU ve Anakartın sizce alıcısı olur mu satabilir miyim?Hocam eklememin sebebi hasar görmüş bir anakarttansa sıfır bir anakart daha mantıklı be iyi olur. Bu yüzden yenilemenizde fayda var. Ha yok ben böyle kullanırım sorun olmaz derseniz orası size kalmış.
Tabiki olur hocam neden olmasın ilana koyun uygun fiyattan bir an önce satılsın.Hocam elimdeki GPU, CPU ve Anakartın sizce alıcısı olur mu satabilir miyim?
Peki anakartın pinini tamir ettirmem mümkün müdür kırılan pin var. Ya direkt böyle alıcısı olur mu?Tabiki olur hocam neden olmasın ilana koyun uygun fiyattan bir an önce satılsın.
Peki anakartın pinini tamir ettirmem mümkün müdür kırılan pin var. Ya da direkt böyle alıcısı olur mu?
Son olarak ekran kartına, işlemciye ve anakarta bu piyasaya hakimseniz satılabilecek bir fiyat biçebilir misiniz?
Hocam kırılan pinler hangi bölgede resim atma şansınız var mı?Peki anakartın pinini tamir ettirmem mümkün müdür kırılan pin var. Ya direkt böyle alıcısı olur mu?
Son olarak ekran kartına, işlemciye ve anakarta bu piyasaya hakimseniz satılabilecek bir fiyat biçebilir misiniz?
MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daHocam kırılan pinler hangi bölgede resim atma şansınız var mı?
Ekran kartı Aero ITX mi?
Hocam kırılan pinler hangi bölgede resim atma şansınız var mı?
Ekran kartı Aero ITX mi?
Ekranın tam ortasındaki büyük kablonun bağlı olduğu pinler.MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit NVidia DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ekran kartımın modeli bu hocam.
Pinleri de şu an tek slot kullanılabilir olduğu için bağlantıyı çıkarıp atamıyorum. O çalışan slotum da gider korkusundan ama kasadaki USB portlarına güç veren kablonun takıldığı slotun pininde sıkıntı var.
Hocam başka modeller olduğu için bu modelin piyasasına bakamadım ama genel olarak 1050 Tİ piyasasına bakıldığında 1850-2300 Arası fiyatlar sizinki kaç yıllık vs. gibi konuları bilmediğim için 1900-2000 TL arasına satabilirsiniz diye düşünüyorum.
İşlemci yönünde piyasa 1300-2000 arasında onuda 1500-1600 TL arasına satabilirsiniz.Son olarak ekran kartına, işlemciye ve anakarta bu piyasaya hakimseniz satılabilecek bir fiyat biçebilir misiniz?
Hocam sanırım USB 3.0 portu çalışıyor sadece. Fotoğrafa bakarak bunu anladım eğer sadece o çalışıyor ise değeri düşebilir. Eğer kırılan pinler elinizdeyse altın,mücevher tamiri yapan yerlerde milimlik kaynaklar oluyor onlar yapabilirler rica ederseniz.Pinleri de şu an tek slot kullanılabilir olduğu için bağlantıyı çıkarıp atamıyorum. O çalışan slotum da gider korkusundan ama kasadaki USB portlarına güç veren kablonun takıldığı slotun pininde sıkıntı var.
Gerçekten çok teşekkür ederim umarım elimden bu fiyatlara bu ürünleri çıkarabilirim. RAM leri sormayı unutmuşum DDR5 geçme ihtimalime karşı onlara da bi fiyat biçebilir misiniz?Hocam başka modeller olduğu için bu modelin piyasasına bakamadım ama genel olarak 1050 Tİ piyasasına bakıldığında 1850-2300 Arası fiyatlar sizinki kaç yıllık vs. gibi konuları bilmediğim için 1900-2000 TL arasına satabilirsiniz diye düşünüyorum.
İşlemci yönünde piyasa 1300-2000 arasında onuda 1500-1600 TL arasına satabilirsiniz.
Hocam sanırım USB 3.0 portu çalışıyor sadece. Fotoğrafa bakarak bunu anladım eğer sadece o çalışıyor ise değeri düşebilir. Eğer kırılan pinler elinizdeyse altın,mücevher tamiri yapan yerlerde milimlik kaynaklar oluyor onlar yapabilirler rica ederseniz.
Eğer düzeltemez iseniz 1600-2000 arası Düzelir ise 2000-2400 arasına satılabilir.