20.000 TL'ye işlemci ve ekran kartı tavsiyesi

Olur Ryzen 5800x3D ve 4070 Ti kullanılan sistemlerin testlerine bakabilirsin o kartı bile sorunsuz çalıştırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam ama bütçemi de aşıyor böyle olunca maalesef.

Olur Ryzen 5800x3D ve 4070 Ti kullanılan sistemlerin testlerine bakabilirsin o kartı bile sorunsuz çalıştırıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu arada bu videoda Ryzen 7 7800X3D kullanılmış.

Son düzenleme:
Anladım hocam ama bütçemi de aşıyor böyle olunca maalesef.

Hocam bu arada bu videoda Ryzen 7 7800X3D kullanılmış.
Bunu atmayı unutmuşum.

Bunu atmayı unutmuşum.

Tekrardan merhaba, mecvut işlemcim ile RTX 4070'i en yüksek ayarlarda kullanırsam darboğazdan ne kadar etkilenirim acaba bilginiz var mı? Ekonomik birkaç sorundan dolayı bütçem düştü.

Tekrardan merhaba, mecvut işlemcim ile RTX 4070'i en yüksek ayarlarda kullanırsam darboğazdan ne kadar etkilenirim acaba bilginiz var mı? Ekonomik birkaç sorundan dolayı bütçem düştü.
2600 ile bırak 4070i 2060ta bile darboğaz yiyen var.Değiştirmek gerek.

Kart çıkış yapmış beklediğim fiyatta.

Bu karta 1080P 165 hz için önereceğiniz minimum fiyattaki AM4 işlemci nedir acaba?

Bu karta 1080P 165 hz için önereceğiniz minimum fiyattaki AM4 işlemci nedir acaba?
Mevcut sisteme:

Bu kartı alıp devam etme fikri de var şu an aklımda ama teknolojide bugüne kadar yeni teknoloji varken eskiyi almayı hiçbir zaman mantıklı bulmamışımdır.
DLSS3 ile işlemciye binen yükün baya azaldığı söyleniyor.

R5 7600 varken 5800x3D alınmaz.

Bu karta 1080p 165 Hz için önereceğiniz minimum fiyattaki AM4 işlemci nedir acaba?

Mevcut sisteme:

Bu kartı alıp devam etme fikri de var şu an aklımda ama teknolojide bugüne kadar yeni teknoloji varken eskiyi almayı hiçbir zaman mantıklı bulmamışımdır.
DLSS3 ile işlemciye binen yükün bayağı azaldığı söyleniyor.

R5 5600 yeterli gelir hafif darboğaz olur onu da grafik fulleyerek çözersiniz.

Hocam elimde ASUS X470 Prime varken ve bütçe sınırlıyken durum buna el veriyor. Ben de isterim yeni teknoloji mimarili bir işlemci, DDR5 RAM vs. ama bunlar bütçeyi uçuran senaryolar.

Konuda 5800x3D önerildiği için söyledim.
7600 5k.
B650 4K.
DDR5 RAM 1.7k
Ekran kartına 10k bütçe kalıyor anakart ve işlemci satılıp RX6800 hatta ekran kartıda satılırsa 4070 alınabilir.
Bu kurtarmaz derseniz 5600 B550 ve 4070 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı