20.000 TL'ye kadar hazır Intel&NVIDIA sistem önerisi

Son düzenleme:
Yapabilir bottleneck calculator isimli siteden baktığımda yapar diyor.

Biliyorum RTX istiyorsunuz ama RTX 3070 muadili RX 6700XT ondan bir tık daha üstün bir bakın diye sistem atacağım. Sinerji Clay Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] Slate 6750 XT | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Güvenmeyin o tarz sitelere saçma sapan bilgiler veriyor. i9 13900K ile 3070 1080P'de darboğaz yapabilir mi sizce?
Ekran Görüntüsü (14).png

Biliyorum RTX istiyorsunuz ama RTX 3070 muadili RX 6700XT ondan bir tık daha üstün bir bakın diye sistem atacağım. Sinerji Clay Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] Slate 6750 XT | Intel i5-12400F | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Darboğaz sitelerinin %95’i doğru göstermiyor. 3070 ti’ı bile besler 5600. Ayrıca amd isterse sdn-premium sistem daha iyi olur.

yanlış biliyorsun nvidia ekran kartlarında quadro rtx gtx isimleri varsa nvidiadır eğer rx ismi varsa amd dir amd nin en üst ekran kartı olsun nvidia yı asla geçemez günümüzde rx ekran kartları berbat ekran kartları dır oyunlarda berbat çok kasıyo hiç gelişmemiştir ama nvidia ekran kartları günümüze kadar çok gelişmiştir dlss ve ışın hizalama sayesinde çok iyidir ama amd in en yüksek ekran kartı bile nvidianın en düşük ekran kartından kötü yani nvidia amd uzak dursun

malesef sinerjideki bilgisayar tükenmiş nvidia ekran kartlı başka sisteme bakalım

Darboğaz sitelerinin %95’i doğru göstermiyor. 3070 ti’ı bile besler 5600. Ayrıca amd isterse sdn-premium sistem daha iyi olur.
başka bilgisayar bulalım sinerjideki tükenmiş

Son düzenleme:
Yanlış biliyorsun NVIDIA ekran kartlarında Quadro RTX GTX isimleri varsa NVIDIA'dır eğer RX ismi varsa AMD'dir AMD'nin en üst ekran kartı olsun NVIDIA'yı asla geçemez günümüzde RX ekran kartları berbat ekran kartları dır oyunlarda berbat çok kasıyor hiç gelişmemiştir ama NVIDIA ekran kartları günümüze kadar çok gelişmiştir DLSS ve ışın hizalama sayesinde çok iyidir ama AMD'in en yüksek ekran kartı bile NVIDIA'nın en düşük ekran kartından kötü yani NVIDIA AMD uzak dursun.

Maalesef Sinerji'deki bilgisayar tükenmiş NVIDIA ekran kartlı başka sisteme bakalım.

Başka bilgisayar bulalım Sinerji'deki tükenmiş.

Hocam RTX pekala en üst seviyede daha iyi ama YouTube'dan karşılaştırmalarına bakın isterseniz bakıpda emin olup yorum yaptım bazı oyunlar RTX 3070 bazılarında AMD RX 6700 XT önde çoğunlukda AMD daha iyi, dediğiniz teknolojilerin hepsi AMD'de zaten mevcut o dediğiniz olaylar çok önceydi AMD kendini çok geliştirdi. DLSS yerine FSR var ve sadece RTX değilse AMD rahat rahat ışın izleme kullanabiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Forza Horizon 5'te mesela yaklaşık 30 FPS önde AMD ve 6700 XT bu 6750XT çok daha öndedir.

Darboğaz sitelerinin %95'i doğru göstermiyor. 3070 Ti'ı bile besler 5600. ayrıca AMD isterse sdn-Premium sistem daha iyi olur.

Sdn-Premium'un sayfasını bulamadım 6750 XT sistem çok iyi bence.

İ

Güvenmeyin o tarz sitelere saçma sapan bilgiler veriyor. i9 13900K ile 3070 1080P'de darboğaz yapabilir mi sizce?
Eki Görüntüle 1733435

Orada RTX 3070 i9 için çok güçsüz demiş bu uyumunu test ediyor galiba.

Son düzenleme:
yanlış biliyorsun nvidia ekran kartlarında quadro rtx gtx isimleri varsa nvidiadır eğer rx ismi varsa amd dir amd nin en üst ekran kartı olsun nvidia yı asla geçemez günümüzde rx ekran kartları berbat ekran kartları dır oyunlarda berbat çok kasıyo hiç gelişmemiştir ama nvidia ekran kartları günümüze kadar çok gelişmiştir dlss ve ışın hizalama sayesinde çok iyidir ama amd in en yüksek ekran kartı bile nvidianın en düşük ekran kartından kötü yani nvidia amd uzak dursun

malesef sinerjideki bilgisayar tükenmiş nvidia ekran kartlı başka sisteme bakalım

başka bilgisayar bulalım sinerjideki tükenmiş
Hocam kusura bakmayın ama hayatım da gördüğüm en yanlış, en saçma yorum. Yani sizin dediğinize göre 7900 XTX gt730’dan kötü mü?😀

Hocam kusura bakmayın ama hayatım da gördüğüm en yanlış, en saçma yorum. Yani sizin dediğinize göre 7900 XTX GT730'dan kötü mü?😀

Yani RTX algısı çok yaygın AMD değeri bilinmiyor çok fp alacağım PC tükenmeseydi bende RX 6750XT alacaktım.

Yani RTX algısı çok yaygın AMD değeri bilinmiyor çok fp alacağım PC tükenmeseydi bende RX 6750XT alacaktım.

O PC hala duruyor senin dediğin duruyor ama RTX 3070'i diyorsan stokta bitti ama şu an var.

Hocam kusura bakmayın ama hayatım da gördüğüm en yanlış, en saçma yorum. Yani sizin dediğinize göre 7900 XTX GT730'dan kötü mü?😀

Bu arada yanlış biliyorsun NVIDIA'nın ilk çıkan en kötü ekran kartı NVIDIA GeForce 256 ile adlandırılmıştır

Son düzenleme:
O PC hala duruyor senin dediğin duruyor ama RTX 3070'i diyorsan stokta bitti ama şu an var.

Bu arada yanlış biliyorsun NVIDIA'nın ilk çıkan en kötü ekran kartı NVIDIA GeForce 256 ile adlandırılmıştır
Örnek olarak vermiştim ama neyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı