grancoupe
Decapat
Daha fazla
RX 6700 tamam peki işlemcilerden hangisi daha iyi i5 12400F mi Ryzen 5 5600 mü veya siz ne işlemci önerirsiniz ve RX 6700 ile sistem ne önerirsiniz bu ikisinden başka daha iyi?
TEKNOSEYİR-TS3 / INTEL I5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hangisi daha iyi.
TEKNOSEYİR-TS3 / INTEL I5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hangisi daha iyi
peki ekran kartlarının arasında çok fark var mıİtopya olan PSU ve kasa kotu. Bir sure sonra PSU degistirilmeli. Gaming gen olan her parcasi iyi. PSU da iyi kasa da. Aralarindaki fark İtopya olan ekran karti daha iyi. i5-12400F Ryzen 5 5600 farkliligi ise esit sayilirlar dedigim gibi.
Peki ekran kartlarının arasında çok fark var mı?
izledim fakat bu tarz videolarda nvidia daha iyi olarak gözüküyor ama herkes amd diyor ve
İzledim fakat bu tarz videolarda NVIDIA daha iyi olarak gözüküyor ama herkes AMD diyor ve.
MUGELLO-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MUGELLO-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr TEKNOSEYİR-TS3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TEKNOSEYİR-TS3 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu ikisinin arasında hangisi daha iyidir? Alacaksam hangisi.
ama videolarda intel daha yüksek fps veriyorEger Ryzen alirsan ekran kartin Radeon oldugundan AMD Smart access Memory acip ekstra FPS alabilirsin. Ben Intel alirdim. Stok fan yetiyor, ekstra ugrasmaya gerek kalmiyor daha guncel islemci hem de, DDR5 destegi de var, Ryzen 5 5600'un var mi bilmiyorum. Valorant icin alacaksan Ryzen alirsan daha fazla FPS almis olursun. Diger oyunlar icin benzer FPS degerleri.