20.000 TL'ye kadar hazır sistem önerisi

RX 6700 tamam peki işlemcilerden hangisi daha iyi i5 12400f mi ryzen 5 5600 mü veya siz ne işlemci önerirsiniz ve RX 6700 ile sistem ne önerirsiniz bu ikisinden başka daha iyi?

RX 6700 tamam peki işlemcilerden hangisi daha iyi i5 12400F mi Ryzen 5 5600 mü veya siz ne işlemci önerirsiniz ve RX 6700 ile sistem ne önerirsiniz bu ikisinden başka daha iyi?

i5-12400F ile Ryzen 5 5600 benzer performansa sahip. Valorant icin 5 5600 daha iyi performans veriyor onbellek farkindan. Hikayeli oyunlar icin 12400F daha iyi. Ama ikisi de uzmez. Stok fan 12400F'e yetiyor ama 5 5600'e stok fan yetmiyor.

İtopya olan PSU ve kasa kotu. Bir sure sonra PSU degistirilmeli. Gaming gen olan her parcasi iyi. PSU da iyi kasa da. Aralarindaki fark İtopya olan ekran karti daha iyi. i5-12400F Ryzen 5 5600 farkliligi ise esit sayilirlar dedigim gibi.

Aralarında pek fark yok tek fark kasa ve PSU diyebiliriz, Intel olanın kasa ve PSU daha iyi onu öneririm, ayrıca birkaç mesaj üstteki mugello sistem bence ikisinden de daha iyi.

İtopya olan PSU ve kasa kotu. Bir sure sonra PSU degistirilmeli. Gaming gen olan her parcasi iyi. PSU da iyi kasa da. Aralarindaki fark İtopya olan ekran karti daha iyi. i5-12400F Ryzen 5 5600 farkliligi ise esit sayilirlar dedigim gibi.
peki ekran kartlarının arasında çok fark var mı

Peki ekran kartlarının arasında çok fark var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

izledim fakat bu tarz videolarda nvidia daha iyi olarak gözüküyor ama herkes amd diyor ve

bu ikisinin arasında hangisi daha iyidir alıcaksam hangisi

İzledim fakat bu tarz videolarda NVIDIA daha iyi olarak gözüküyor ama herkes AMD diyor ve.

Bu ikisinin arasında hangisi daha iyidir? Alacaksam hangisi.

Eger Ryzen alirsan ekran kartin Radeon oldugundan AMD Smart access Memory acip ekstra FPS alabilirsin. Ben Intel alirdim. Stok fan yetiyor, ekstra ugrasmaya gerek kalmiyor daha guncel islemci hem de, DDR5 destegi de var, Ryzen 5 5600'un var mi bilmiyorum. Valorant icin alacaksan Ryzen alirsan daha fazla FPS almis olursun. Diger oyunlar icin benzer FPS degerleri.

Eger Ryzen alirsan ekran kartin Radeon oldugundan AMD Smart access Memory acip ekstra FPS alabilirsin. Ben Intel alirdim. Stok fan yetiyor, ekstra ugrasmaya gerek kalmiyor daha guncel islemci hem de, DDR5 destegi de var, Ryzen 5 5600'un var mi bilmiyorum. Valorant icin alacaksan Ryzen alirsan daha fazla FPS almis olursun. Diger oyunlar icin benzer FPS degerleri.
ama videolarda intel daha yüksek fps veriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı