20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5.000 - 20.000
Hocam şu an baktım evet 7 k benim için çok okey bir rakam. Fakat daha büyük inchleri düşünürken 24 inch kullanmayı düşünmüyorum açıkçası. Halihazırda Gamepower 24 inch 144 Hz kullanıyorum fakat büyük ekranda 2K kalitesi çok cazip geliyor.

Acelesi tabii yok ama benim sabırsızlığım açıkçası biraz, bu da stokta olmayınca malum belki de gelmeyecek.

Vallahi yorumunuz doğru hocam, 20k üzeri de çıkmam gibi

Bütçenizi 10-15k olarak düşünün hocam çünkü 20kya yaklaşan bir monitör alıyorsanız direk biraz daha koyup OLED almanız daha mantıklı olur.

Ben sizin yerinizde olsam bütçeyi bir tık daha yükseltip OLED monitör alırdım. Yaklaşık 1 yıldır OLED monitör kullanıyorum, gerçekten aradaki fark inanılır gibi değil. Ayrıca 49 inch kullanıyorum. 49 inch kullanmanın bence avantajı, dezavantajından çok daha fazla açıkçası. Bende FPS oyunlar oynuyorum arada sırada, çözüm çok basit, çözünürlüğü 2560:1440 yapıyorum ve 27 inch bir monitöre anında sahip oluyorum. 😃 Ancak vaktimin çoğunu geçirdiğim MMORPG ve Single Player/Story oyunlarda aldığım keyif paha biçilemez.
Bütçeyi 10k'lardan başlatıp 20lere çıkardım fakat çok kararsız kalıyorum dediğiniz gibi bir anlık çılgınlık yapıp sonra ne yaptım da demek istemiyorum açıkçası :D Şöyle ki 49 inchlik monitörde 27 inch boyutuna sahip oluyorsunuz fakat dikey olarak wide screenler kısa olduğundan ötürü beni düşündürdü biraz, ekran kısaymış gibi oluyor. Bir de sizin 49 inchlik oled monitörünüz için bütçemi ne kadar bir tık daha yükseltmem gerekir acaba, tüylerim ürperdi :D

Bütçenizi 10-15k olarak düşünün hocam çünkü 20kya yaklaşan bir monitör alıyorsanız direk biraz daha koyup OLED almanız daha mantıklı olur.
KTC marka olarak tanınırlığı biraz daha yeni olduğu için, Asus, MSI vb kalitesinde bir ürünü markaya para vermeden ekran kalitesine veriyoruz diyebilir miyiz? Bu konu biraz düşündürdü beni açıkçası bu sebepten elemiştim.

Bütçeyi 10K'lardan başlatıp 20'lere çıkardım fakat çok kararsız kalıyorum dediğiniz gibi bir anlık çılgınlık yapıp sonra ne yaptım da demek istemiyorum açıkçası :D Şöyle ki 49 inchlik monitörde 27 inch boyutuna sahip oluyorsunuz fakat dikey olarak wide screenler kısa olduğundan ötürü beni düşündürdü biraz, ekran kısaymış gibi oluyor. Bir de sizin 49 inchlik OLED monitörünüz için bütçemi ne kadar bir tık daha yükseltmem gerekir acaba, tüylerim ürperdi :D

KTC marka olarak tanınırlığı biraz daha yeni olduğu için, ASUS, MSI vb kalitesinde bir ürünü markaya para vermeden ekran kalitesine veriyoruz diyebilir miyiz? Bu konu biraz düşündürdü beni açıkçası bu sebepten elemiştim.

Evet sırf marka diye fazladan 5K falan veriyorsunuz. KTC markasını da küçümsemeyin fiyat aralığında daha iyi bir IPS monitör yok.

Bütçeyi 10k'lardan başlatıp 20lere çıkardım fakat çok kararsız kalıyorum dediğiniz gibi bir anlık çılgınlık yapıp sonra ne yaptım da demek istemiyorum açıkçası :D Şöyle ki 49 inchlik monitörde 27 inch boyutuna sahip oluyorsunuz fakat dikey olarak wide screenler kısa olduğundan ötürü beni düşündürdü biraz, ekran kısaymış gibi oluyor. Bir de sizin 49 inchlik oled monitörünüz için bütçemi ne kadar bir tık daha yükseltmem gerekir acaba, tüylerim ürperdi :D

KTC marka olarak tanınırlığı biraz daha yeni olduğu için, Asus, MSI vb kalitesinde bir ürünü markaya para vermeden ekran kalitesine veriyoruz diyebilir miyiz? Bu konu biraz düşündürdü beni açıkçası bu sebepten elemiştim.
Hocam benimki sizin bütçeniz için çok ideal olmayabilir. Aslında FPS oyunlarda yukarıdan kısa olması bir avantajdır, FPS oyunlarda genelde 21 yada 24 inch önerilir hatta. Açıkçası eğer fiyat 20k civarlarında olacak diyorsanız;

bu monitörü size önerebilirim. Açıkçası monitör işinden benden çok daha iyi anlayan birçok arkadaş var Sosyal'de, benimkisi sadece kullanıcı deniyimi.

Hocam benimki sizin bütçeniz için çok ideal olmayabilir. Aslında FPS oyunlarda yukarıdan kısa olması bir avantajdır, FPS oyunlarda genelde 21 yada 24 inch önerilir hatta. Açıkçası eğer fiyat 20k civarlarında olacak diyorsanız;

bu monitörü size önerebilirim. Açıkçası monitör işinden benden çok daha iyi anlayan birçok arkadaş var Sosyal'de, benimkisi sadece kullanıcı deniyimi.
Estağfurullah hocam, sizin de yorumlarınız çok değerli. Kitaptan okumaktansa kullanıcı deneyimlerine daha çok değer veririm.

OLED olması ve fiyatının da benim bütçeme yakın olması güzelmiş. 20'nin üstüne bu kadar daha ekleyebilirim. Ama Samsung monitörler beni biraz tedirgin ediyor, az önce g65b modeliydi sanırım yorumlarına baktım ölü piksel ve ekranda bozukluklar olmuşmuş sonrasında.

Hocam benimki sizin bütçeniz için çok ideal olmayabilir. Aslında FPS oyunlarda yukarıdan kısa olması bir avantajdır, FPS oyunlarda genelde 21 ya da 24 inch önerilir hatta. Açıkçası eğer fiyat 20k civarlarında olacak diyorsanız;

Bu monitörü size önerebilirim. Açıkçası monitör işinden benden çok daha iyi anlayan birçok arkadaş var Sosyal'de, benimkisi sadece kullanıcı deniyimi.

Bunun yerine önceden atılan ASUS OLED daha iyi parlaklık olarak zayıf kalıyor G6.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı