20.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
max. 20.000
Makaleler
1
Arkadaşlar genç bir kardeşimiz için güncel fiyat-performans olan ve maksimum 20.000 TL bütçe için her alanda götürecek bir sistem önerilerine açığız. Güvenilir yerlerden hazır sistem bakıyoruz. Parça parça olmasından ziyade hazır kurulu gönderilen sistemlere bakıyoruz. Bütçe artmıyor maalesef. İtopya eskiden fazla iş yapışlarıyla bazen sorun gösteriyordu ama baktığım kadarıyla fena sistemleri yok. İtopya sitesindeki kuark-Van'e sistemi güzel göründü. Linki bırakıyorum. Şu marka alınır alınmaz olayına girmeye gerek yok arkadaşlar. Ayrıca monitör masrafı da olacağı için maksimum bütçeye çok yakın olmasa da iyi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçede F/P sistem beklemenizde fayda var çünkü sürekli sistem çıkıyor.
DDR5 4060 sistemlere denk gelebilirsiniz. Windforce alınmaz çünkü ısınıyor, önerilmiyor
5600 işlemcili sistem alacaksanız biraz daha iyi olmalı bence.
Aşağıdaki sistem 20k idi zam geldi, arada 7600 ekran kartlı DDR5 sistemler de geliyor.

Bu bütçede F/P sistem beklemenizde fayda var çünkü sürekli sistem çıkıyor.
DDR5 4060 sistemlere denk gelebilirsiniz. Windforce alınmaz çünkü ısınıyor, önerilmiyor
5600 işlemcili sistem alacaksanız biraz daha iyi olmalı bence.
Aşağıdaki sistem 20k idi zam geldi, arada 7600 ekran kartlı DDR5 sistemler de geliyor.
Teşekkürler dostum. Emin ol çoğu dediğini veya diyebileceklerini biliyorum ama para çok belirleyici.

Arkadaşlar, sistemi düşündüğümüz kişiye aslında benim attığım bile çok. Ama parasına göre en iyisini alalım kafasındayız. Bu bağlamda uçmamıza da gerek yok. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı