Kiss0fdeath
Kilopat
Yeni sistem topluyorum fakat kasamı ve fanlarını değiştirsem mi bilemedim. Sırf estetik için akvaryum şeklindeki Lian Li kasa ve Lian Li fanlarla bir sistem yapmayı düşünüyorum. Lakin hesaplayınca sadece kasa ve fanlara 20 bin lira para gidiyor. Siz olsaydınız 20 bin verip şu kasayı ve fanlarını değiştirir miydiniz? Başka kasa ve fan önermeyin rica ediyorum.
Eğer değiştirirsem direkt şunları alacağım.
Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Şu anki hali:Lian Li UNI FAN SL INFINITY 1x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN1B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eki Görüntüle 2480210
Eki Görüntüle 2480211
Eki Görüntüle 2480213
Yeni sistem topluyorum fakat kasamı ve fanlarını değiştirsem mi bilemedim. Sırf estetik için akvaryum şeklindeki Lian Li kasa ve Lian Li fanlarla bir sistem yapmayı düşünüyorum. Lakin hesaplayınca sadece kasa ve fanlara 20 bin lira para gidiyor. Siz olsaydınız 20 bin verip şu kasayı ve fanlarını değiştirir miydiniz? Başka kasa ve fan önermeyin rica ediyorum.
Eğer değiştirirsem direkt şunları alacağım.
Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Şu anki hali:Lian Li UNI FAN SL INFINITY 1x120mm Siyah Kasa Fanı (G99.12SLIN1B.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Eki Görüntüle 2480210
Eki Görüntüle 2480211
Eki Görüntüle 2480213
Kasa alınabilir ama fanlar aşırı pahalı.
Örnek fan atabilir misiniz hocam ?Cidden hocam, kasa gene iyi de fanlar çok pahalı. 300 400'e kaliteli fan bulunur.
Örnek fan atabilir misiniz hocam ?
Çok teşekkür ederim.
Tam hakim değilim belki daha kaliteli fanlar vardır bu fiyata ama attığım fanda iyidir.
Sizin önerileriniz nedir peki kasa ve fan olarak ? Yani link atarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.Günde kaç saat pc açık ve oyundasınız onu bilmiyorum bütçeniz, geliriniz de sizinle alakalı ama ''şahsen'' bir estetik kaygısı için iyi bir pc nin bile 50 bin ettiği yerde sadece kasa ve fana 20 bin TL bütçe ayırmanın oldukça saçma olacağı kanaatindeyim.
Çünkü insanın yapısı gereği alışma sürecine kadar çok hoşunuza gitse bile daha sonra o his uyandırmayacak onun için de böyle fazla bir para bayılmaya gerek yok. Lian Li iyi bir marka olsa da gerek yok.
İlla akvaryum kasa istiyorsanız ve uygun fiyata Dragos kasaları bile işinizi görür. Tabi Lian Li ile Dragos karşılaştırması asla yapamazsınız Lian Li daha önde bariz ama o fiyatlara çıkmanın manası yok sadece kasa için. Dark kasalarla bile işini görüyor millet.
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz v2 7x ARGB Fan Type-C 750W 80+ Temperli Cam Gaming ATX Mid Tower Kasa
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz v2 7x ARGB Fan Type-C 750W 80+ Temperli Cam Gaming ATX Mid Tower Kasa en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Örnek vermek gerekirse bu kasa bile bence pahalı ama yani şık ve güzel bir kasa (psu dan ayrı konuşuyorum) yani şunu 6 bin civarına alıp artan 14 bine kıyafet al, oyun al, üst seviye kulaklık al yani gerek yok dostum özetle.
Şimdi gördüm çok teşekkür ederim.Günde kaç saat pc açık ve oyundasınız onu bilmiyorum bütçeniz, geliriniz de sizinle alakalı ama ''şahsen'' bir estetik kaygısı için iyi bir pc nin bile 50 bin ettiği yerde sadece kasa ve fana 20 bin TL bütçe ayırmanın oldukça saçma olacağı kanaatindeyim.
Çünkü insanın yapısı gereği alışma sürecine kadar çok hoşunuza gitse bile daha sonra o his uyandırmayacak onun için de böyle fazla bir para bayılmaya gerek yok. Lian Li iyi bir marka olsa da gerek yok.
İlla akvaryum kasa istiyorsanız ve uygun fiyata Dragos kasaları bile işinizi görür. Tabi Lian Li ile Dragos karşılaştırması asla yapamazsınız Lian Li daha önde bariz ama o fiyatlara çıkmanın manası yok sadece kasa için. Dark kasalarla bile işini görüyor millet.
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz v2 7x ARGB Fan Type-C 750W 80+ Temperli Cam Gaming ATX Mid Tower Kasa
Dragos Ocean Curved Pro Beyaz v2 7x ARGB Fan Type-C 750W 80+ Temperli Cam Gaming ATX Mid Tower Kasa en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası banayeni'de! Åimdi Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.www.banayeni.com
Örnek vermek gerekirse bu kasa bile bence pahalı ama yani şık ve güzel bir kasa (psu dan ayrı konuşuyorum ilk model için ) yani şunu 6 bin civarına alıp artan 14 bine kıyafet al, oyun al, üst seviye kulaklık al yani gerek yok dostum özetle.