20.000 TL'ye kasa ve fanları değiştirmek mantıklı mı?

Yeni sistem topluyorum fakat kasamı ve fanlarını değiştirsem mi bilemedim. Sırf estetik için akvaryum şeklindeki Lian Li kasa ve Lian Li fanlarla bir sistem yapmayı düşünüyorum. Lakin hesaplayınca sadece kasa ve fanlara 20 bin lira para gidiyor. Siz olsaydınız 20 bin verip şu kasayı ve fanlarını değiştirir miydiniz? Başka kasa ve fan önermeyin rica ediyorum.

Eğer değiştirirsem direkt şunları alacağım.

Şu anki hali:

Bütçe sorunum olmasa da vermezdim çünkü 2 monitör kullandığım için masada kasayı koyacak yer zaten yok.

Tek monitör kullansam masadaki boşluğu doldurmak için kasayı koyardım. Kasanın da güzel görünmesini isterdim. ( ıŞıqLı mıŞıQLı )

Ama dediğim gibi böyle birşey olmadığı için, ben olsam o parayı PC nin performansı için harcardım.

20 bin asla değmez hocam, ha zenginim harcayacak param var diyorsan olur.

Kasa alınabilir ama fanlar aşırı pahalı.

Günde kaç saat pc açık ve oyundasınız onu bilmiyorum bütçeniz, geliriniz de sizinle alakalı ama ''şahsen'' bir estetik kaygısı için iyi bir pc nin bile 50 bin ettiği yerde sadece kasa ve fana 20 bin TL bütçe ayırmanın oldukça saçma olacağı kanaatindeyim.

Çünkü insanın yapısı gereği alışma sürecine kadar çok hoşunuza gitse bile daha sonra o his uyandırmayacak onun için de böyle fazla bir para bayılmaya gerek yok. Lian Li iyi bir marka olsa da gerek yok.

İlla akvaryum kasa istiyorsanız ve uygun fiyata Dragos kasaları bile işinizi görür. Tabi Lian Li ile Dragos karşılaştırması asla yapamazsınız Lian Li daha önde bariz ama o fiyatlara çıkmanın manası yok sadece kasa için. Dark kasalarla bile işini görüyor millet. Daha bir sürü alternatif de bulursun Bitfenix den tut Phanteks, Msi'a kadar attığım fanı çok geniş akvaryum kasa için.

Örnek vermek gerekirse bu kasa bile bence pahalı ama yani şık ve güzel bir kasa (psu dan ayrı konuşuyorum ilk model için ) yani şunu 6 bin civarına alıp artan 14 bine kıyafet al, oyun al, üst seviye kulaklık al yani gerek yok dostum özetle.

Son düzenleme:
Sizin önerileriniz nedir peki kasa ve fan olarak ? Yani link atarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Şimdi gördüm çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…