20.000 TL'ye kasa ve fanları değiştirmek mantıklı mı?

İçinde 4 tane fanla geliyor sanırım bu kasa. Alt panel ve üst panel için toplam 6 tane daha almam gerekecek. O içindeki fanlar hangisiyse eğer aynısından satılıyorsa bu kasayı da alıp 6 tane de fan alabilirim. Ama hangi fanlar işte onu bilemedim.
Bence ne yap biliyor musun cidden diyorum güç kaynaksız Dragos al 7 fan geliyor paran cebinde kalsın kasaları fena bir marka da değil büromda var benim evdeki Cougar'ın iyi bir kasası pahalı da ne oluyor işleri az çok aynı.

Fan işi de kafana takılmaz hem.

Dragos muhtemelen kafana yatmayabilir tabi de yani gidip fazladan 4-5 bin verip Nzxt alacan da ne olacak ismi olacak günlük kullanımda o farkı anlamayacaksın bile.

İçine sinmezse o Msi modelini alırsın 4 fanı geliyor fazladan fan takmana gerek yok fazla fan olunca daha şık durmuyor illa zaten sıvı soğutma ekran kartı vs de rgb oluyor ram gibi içerisini aydınlatır.

Bence ne yap biliyor musun cidden diyorum güç kaynaksız Dragos al 7 fan geliyor paran cebinde kalsın kasaları fena bir marka da değil büromda var benim evdeki Cougar'ın iyi bir kasası pahalı da ne oluyor işleri az çok aynı.

Fan işi de kafana takılmaz hem.

Dragos muhtemelen kafana yatmayabilir tabi de yani gidip 4-5 bin verip Nzxt alacan da ne olacak ismi olacak günlük kullanımda o farkı anlamayacaksın bile.
Bak bu daha mantıklı geldi işte. Ben bu linkteki ürünü bir araştırayim. İçindeki fanlar da RGB olarak geliyor sanırım. Miss. Çok teşekkür ederim.

Bak bu daha mantıklı geldi işte. Ben bu linkteki ürünü bir araştırayim. İçindeki fanlar da RGB olarak geliyor sanırım. Miss. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek aynen fanları rgb. Markayı kullandım ismi şüphe uyandırsa bile gayet iyi bunu tekrar belirteyim ama illa forumda sanki biz Fractal Design, Lian Li, NZXT önermeyi bilmiyormuşuz gibi Dragos nedir ya diye bilmişlik yapacaktır sen takılma kasa bu ya ne gerek var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı