Promethea
Centipat
Daha fazla
Bence ne yap biliyor musun cidden diyorum güç kaynaksız Dragos al 7 fan geliyor paran cebinde kalsın kasaları fena bir marka da değil büromda var benim evdeki Cougar'ın iyi bir kasası pahalı da ne oluyor işleri az çok aynı.İçinde 4 tane fanla geliyor sanırım bu kasa. Alt panel ve üst panel için toplam 6 tane daha almam gerekecek. O içindeki fanlar hangisiyse eğer aynısından satılıyorsa bu kasayı da alıp 6 tane de fan alabilirim. Ama hangi fanlar işte onu bilemedim.
Fan işi de kafana takılmaz hem.
Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatı, Özellikleri - Banayeni
Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası banayeni'de! Åimdi Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatı ve özelliklerini incelemeye baÅla.
Dragos muhtemelen kafana yatmayabilir tabi de yani gidip fazladan 4-5 bin verip Nzxt alacan da ne olacak ismi olacak günlük kullanımda o farkı anlamayacaksın bile.
İçine sinmezse o Msi modelini alırsın 4 fanı geliyor fazladan fan takmana gerek yok fazla fan olunca daha şık durmuyor illa zaten sıvı soğutma ekran kartı vs de rgb oluyor ram gibi içerisini aydınlatır.