20.000 TL'ye klavye, mouse, kulaklık ve mouse pad önerisi

Ege2007

Zeptopat
Daha fazla  

Lenovo Legion 5080 siparişi verdim şimdi bu cihaza uygun ekipmanlar arıyorum.

Bütçem toplamda 20 bin TL civarında.

İstediğim ürünler ve kriterlerim şu şekilde:

Klavye %75 veya daha büyük boyutta olmalı, çok küçük modelleri sevmiyorum. Taşınabilir olması gerektiği için de mümkünse hafif omalı.

Mouse içinse palm tutuyorum, uzun süre kullanımda elimi yormasın. Hafif olmalı.

Kulaklık ise deri kısımları kolay yıpranmayacak, uzun süre kullanımda kulak terletmeyecek bir model arıyorum. Hem oyun hem müzikte dengeli ses versin. Bass ve tizler güzel olsun. Mikrofon kalitesi de önemli.

Kaliteli, uzun ömürlü ve yüzeyi zamanla bozulmayacak bir mouse pad arıyorum.

Marka takıntım yok ama cihazımla uyumlu olmalı ve tasarımı da iyi olmalı. RGB olmasa da olur (klavye hariç) uzun vadede sorun çıkarmayacak, mümkünse garantisi sağlam ürünler olsun istiyorum.

Bu bütçeyle memnun kaldığınız modelleri paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzun kullanım deneyimi olan arkadaşların yorumları benim için değerli olacak.

Teşekkürler. @Legender0764 ve @Adlin hocalarım tekrardan merhaba. Bu konularda bilgi sahibi iseniz yardımcı olur musunuz?

@roxy1881 @kxy @soulsteal59 @egemebb Hocaları merhaba. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Klavyeler:

Mouse:

Kulaklık:

Mouse pad:

Mouse pad ile birlikte bütçeyi 2K falan aşıyor sizin için bir sorun olmayacaktır muhtemelen.

Klavyeler:

Mouse:

Kulaklık:

Mouse pad:

Mouse pad ile birlikte bütçeyi 2K falan aşıyor sizin için bir sorun olmayacaktır muhtemelen.

RS7'de RGB yok siyah modelde.

Delikli mouse sevilmiyorsa Lamzu Paro Aurora ve Teevolution Terra Pro alinabilir.

Hatta daha uyguna OGM Pro V2 bile alınabilir.

RS7'de RGB yok siyah modelde.

Delikli mouse sevilmiyorsa Lamzu Paro Aurora ve Teevolution Terra Pro alinabilir.

Hatta daha uyguna OGM Pro V2 bile alınabilir.

Claw tutuş için gibi duruyor o mouselar. Palm için var midir hocam klavyeyi aldım.

Hayir yok, hepsi klavye ve mouse konusunda rezil ve kazık fiyatlı markalar artık. Klavye olarak ne aldınız?

Şunu aldım cok begendim her şeyini

Şunu aldım cok begendim her şeyini

Yanina bu yakisir hocam.

Logitech, MSI, Lenovo veya Asus olarak öneriniz var mı?
İyiydi artık çöp, çöp, ultra çöp, pahalı çöp (rog azoth nx snow hariç ama o da pahalı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı