150-160 bin TL'ye laptop önerisi
Uzun zamandır masaüstü PC kullanıyorum ama artık üniversite dolayısıyla taşınabilirlik benim için daha önemli hale geldi. O yüzden iyi bir oyuncu laptopu almak istiyorum. Bütçem maksimum 160 bin TL civarında. Aradığım özellikleri şöyle toparlayıp yazdım. Batarya performansı çok kötü olmasın...
Lenovo Legion 5080 siparişi verdim şimdi bu cihaza uygun ekipmanlar arıyorum.
Bütçem toplamda 20 bin TL civarında.
İstediğim ürünler ve kriterlerim şu şekilde:
Klavye %75 veya daha büyük boyutta olmalı, çok küçük modelleri sevmiyorum. Taşınabilir olması gerektiği için de mümkünse hafif omalı.
Mouse içinse palm tutuyorum, uzun süre kullanımda elimi yormasın. Hafif olmalı.
Kulaklık ise deri kısımları kolay yıpranmayacak, uzun süre kullanımda kulak terletmeyecek bir model arıyorum. Hem oyun hem müzikte dengeli ses versin. Bass ve tizler güzel olsun. Mikrofon kalitesi de önemli.
Kaliteli, uzun ömürlü ve yüzeyi zamanla bozulmayacak bir mouse pad arıyorum.
Marka takıntım yok ama cihazımla uyumlu olmalı ve tasarımı da iyi olmalı. RGB olmasa da olur (klavye hariç) uzun vadede sorun çıkarmayacak, mümkünse garantisi sağlam ürünler olsun istiyorum.
Bu bütçeyle memnun kaldığınız modelleri paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzun kullanım deneyimi olan arkadaşların yorumları benim için değerli olacak.
Teşekkürler. @Legender0764 ve @Adlin hocalarım tekrardan merhaba. Bu konularda bilgi sahibi iseniz yardımcı olur musunuz?
@roxy1881 @kxy @soulsteal59 @egemebb Hocaları merhaba. Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleme: