sence kasa mı önemli monitör mü ona göre gaming sistem mi
eğer sadece cs valo takılıyorsan monitör daha önemli fakat ben hikaye veya yüksek sistem oynuyorum diyorsan kasa daha önemli
taksit seçekleri ne kadar önemli
Bu bütçe için AMD kartlar daha iyi olacaktır performans açısından NVIDIA ile alacağın performansın 2 katını alırsın çünkü AMD kartlar genelde daha uygun
Sence kasa mı önemli monitör mü ona göre Gaming sistem mi?
Eğer sadece CS Valorant takılıyorsan monitör daha önemli fakat ben hikaye veya yüksek sistem oynuyorum diyorsan kasa daha önemli.
Taksit seçekleri ne kadar önemli.
Sence kasa mı önemli monitör mü ona göre Gaming sistem mi?
Eğer sadece CS Valorant takılıyorsan monitör daha önemli fakat ben hikaye veya yüksek sistem oynuyorum diyorsan kasa daha önemli.
Taksit seçekleri ne kadar önemli.
Bu bütçe için AMD kartlar daha iyi olacaktır performans açısından NVIDIA ile alacağın performansın 2 katını alırsın çünkü AMD kartlar genelde daha uygun.
Çok bilgili olmadığımdan bir öneri yapmayacağım daha bilgili arkadaşlar gelir öneri yapar, genelde 4060'lı hazır kasalar 20k civarında oluyor üstüne 3-4K bandında bir monitör de alsanız harika olur bütçeyi arttırabilirseniz.
Çok bilgili olmadığımdan bir öneri yapmayacağım daha bilgili arkadaşlar gelir öneri yapar, genelde 4060'lı hazır kasalar 20k civarında oluyor üstüne 3-4K bandında bir monitör de alsanız harika olur bütçeyi arttırabilirseniz.