20.000 TL'ye monitör dahil hazır sistem önerisi

@560052

kardeşim csde patates pc bile 200
fps veriyor zaten

nvidia alıcaksan 4070 üstü alıcaksın 4060 alıcağına adam rx 6700xt alır rtx 4060 dan 20 fps fazla veriyor
CS:GO yok artık CS2 den bahsediyoruz. 3050 ti gibi kartların 100-130 FPS aldığını görebilirsiniz ki kendimden biliyorum.

Kardeşim CS'de patates PC bile 200.
FPS veriyor zaten.

NVIDIA alacaksan 4070 üstü alacaksın 4060 alıcağına adam RX 6700XT alır RTX 4060'dan 20 FPS fazla veriyor.

Yanlış bilgi yaymayı bırakın. CS dediğiniz oyun grafik kartı yerine işlemcinin daha önemli olduğu oyunlardan biri, 4070 üstü alacaksın yorumuna da güldüm.

Yanlış bilgi yaymayı bırakın. CS dediğiniz oyun grafik kartı yerine işlemcinin daha önemli olduğu oyunlardan biri, 4070 üstü alacaksın yorumuna da güldüm.
Knkm sence alınırmı

ne diyorsun ha 4060 çöp kart bence rx serisine bakılmalı 6k fazla verip 20 fps az alıyorsun sırf nvidia diye

Son düzenleme:
Knkm sence alınırmı
Onun yerine;
bunu al.
Monitör olarak da;

Bütçeyi yaklaşık 1k civarı aşıyor. Ama bu sistem çok daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Knkm sence alınırmı
Onun yerine ekran kartı ve işlemcisi daha iyi olan INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sistem alınabilir.

Monitör tarafında da

@Specizaled

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemeye üşeniyorsan söyleyeyim: DLSS olmayan tüm oyunlarda AMD önde, DLSS olanlarda ise NVIDIA 10 FPS civarı önde. Zaten şu an DLSS desteği çoğu oyunda yok.
%1 Low FPS de yüksek olduğundan aldığın FPS hissiyatı daha yüksek olacaktır ve drop yaşamazsın.
NVIDIA'nın AMD'den daha iyi olduğu noktalar da var. Mesela AMD'nin driverları kötü; yazılım ve özellik desteğinden yoksun. Bu da AMD'yi daha ekonomik kılıyor. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Dislike atıp duruyorsunuz, 4060 iyi bir kart ama parasının karşılığı değil. Burada herhangi bir NVIDIA veya AMD fanboyluğu yapmanın anlamı yok.

Onun yerine ekran kartı ve işlemcisi daha iyi olan INTEL I3 14100F-RADEON RX 6700 XT-PRO H610M-E DDR4-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sistem alınabilir.

Monitör tarafında da.

Katılıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Specizaled
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlemeye üşeniyorsan söyleyeyim DLSS olmayan tüm oyunlarda AMD önde DLSS olanlarda ise NVIDIA 10FPS civarı önde zaten şu an DLSS desteği çoğu oyunda yok.

Katılıyorum.

Sen ne anlatıyosun sabahtan beri anlamış değilim, ben arkadaşa AMD alma NVIDIA al demedim zaten neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Saçma sapan yorumlar yapmaya devam ediyosun bildiğin bir şey de yok uzatma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı