20.000 TL'ye RTX sistem önerisi

Efe Kaval

Hectopat
Daha fazla  
20.000 TL bütçe ile masaüstü RTX sistem alacağım. Fakat bu konularla ilgili fazla bilgim yok. Hazır sistem mi alayım yoksa toplama sistem mi? Red Dead Redemption 2 gibi oyunları rahat oynatabilecek ve Adobe programları, ZBrush gibi programları hızlı çalıştırabilecek bir bilgisayar önerir misiniz?

AMD istemiyorsunuz sanırım, size şu sistemi atayım. Şu an alabileceğiniz güzel hazır sistemlerden bir tanesi. Zayıf bir parçası yok, 20.500 TL.

Bu sistem benim de şu an favorim fakat işlemcinin 2.5 GHz olması sorun olur mu performans açısından? Bir yerlerde en az 3 veya 4 olması lazım diyorlar hız için. Çok hızlı olmasına gerek yok, bende şu an i5 6500 3.2 GHz var, ikisi arasındaki farkı hissetmek istiyorum sadece.

Bence hazır sistem fırsatları beklemelisiniz. 2-3 hafta önce İtopya'nın 17000-18000 lira civarında güzel bir sistemi vardı RTX 3080'li. Yine çeşitli Youtube kanallarını ve forumlarını takip ederseniz, böyle bir sistem geldiği an alırsınız. Bu kadar parayı (bence) gözden çıkartıyorsanız, daha iyilerini bekleyin derim.

Son düzenleme:
Bu sistem benim de şu an favorim fakat işlemcinin 2.5 GHz olması sorun olur mu performans açısından? Bir yerlerde en az 3 veya 4 olması lazım diyorlar hız için. Çok hızlı olmasına gerek yok, bende şu an i5 6500 3.2 GHz var, ikisi arasındaki farkı hissetmek istiyorum sadece.
Sadece GHz'e bakmayın. i5 6500 ile i5 12400F arasında dağlar kadar fark var. Belki amd düşünürsünüz diye şu sistemi atayım. Daha ucuz ve daha iyi.

Aynı işlemciyi kullanıyorum, turbo ile 4.6 GHz’lere kadar çıkıyor. Alınır o sistem.

2.5 ghz base clock. Overclocksuz 4 ghz’ye kadar kendisi çıkıyor zaten.

Bence hazır sistem fırsatları beklemelisiniz. 2-3 hafta önce İtopya'nın 17000-18000 lira civarında güzel bir sistemi vardı RTX 3080'li. Yine çeşitli Youtube kanallarını ve forumlarını takip ederseniz, böyle bir sistem geldiği an alırsınız. Bu kadar parayı (bence) gözden çıkartıyorsanız, daha iyilerini bekleyin derim.
İtopya'nın o fırsatı gibi bir fırsat daha gelir mi bilmem. Bu attığım Mesut Çevik sistemi gibisini bulamadım daha. Bakıcaz artık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı