20.000 TL'ye sistem yükseltme önerisi

Webrix

Hectopat
Arkadaşlar elimde PS5 var çok kullanmıyorum satmayı düşünüyorum. PC'den çıkan diğer parçaları da sattıgım zaman elimde 20k gibi bir para oluyor. Bu paraya nasıl bir yükseltme yapabiliriz. Değiştirmeyeceğim tek parça ekran kartım RX 6800 XT, buna uygun güzel bir upgrade yaparsak sevinirim.

Arkadaşlar elimde PS5 var çok kullanmıyorum satmayı düşünüyorum. PC'den çıkan diğer parçaları da sattıgım zaman elimde 20k gibi bir para oluyor. Bu paraya nasıl bir yükseltme yapabiliriz. Değiştirmeyeceğim tek parça ekran kartım RX 6800 XT, buna uygun güzel bir upgrade yaparsak sevinirim.

İşlemci olarak R5 7500F tavsiye ediyorum. 2 bin 3 bin TL bandında kule tipi veya sıvı soğutma yakışır bu işlemciye. 2 adet 8 GB DDR5 sizi idare edeceğini düşünüyorum, isterseniz 2X 16 GB de mantıklı olabilir. Anakart olarak MSI Pro A620M-B seçtim bütçe dostu anakartlardan.
Western Digital 512 GB M.2 SSD seçtim, Windows ve uygulamaların olacağı bölüm. 1 TB 7200 RPM HDD. İkinci elden kasa ve PSU beraber alınabilir 750W PSU tavsiye ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı