20.000 TL'ye tablet vs laptop

Devam eder gibi hocam illa denk getirirsiniz indirim ya da para biriktirip Apple'in seneye olacak indirimini bekleyebilirsiniz acelesi yoksa.

Seneye imkansız gibi. Dershaneye gidiyorum, konu anlatımı vesaire izlemek istediğimde telefonumun ekran süresi 1-3 saat olduğu için izlemek istemiyorum gün içi lazım oluyor dershanede çünkü. En kötü iPad 10 alacağım o kesin yani. Üzeceğini gram düşünmüyorum her cihazın ömrü var açıkçası. 2022 çıkışlı cihaz en az 5 yıl güncelleme alsa 2027'ye kadar gider. iPhone 8 kullanıyorum iOS 18 çıktı hala çalışıyor. iPad 10 daha üst donanımlı ve daha kaliteli yani bir iPhone 8 kadar daha gider.

Sadece not almak amaciyla evet 2027'ye kadar falan idare edebilir.

Sadece not almak amaciyla evet 2027'ye kadar falan idare edebilir.
Teşekkürler hocam. En az o yıla kadar güncelleme desteği alabileceğini düşünüyorum. iPhone 12'den 2 fazla güncelleme alsa iPadOS 22'ye kadar yolu var 18 yeni çıktı yol uzun. Bir iki sene de güvenlikle idare ederiz ya, hemen destek kesmiyor ya. 10 yıllık çalışan dizüstü var tablete nolcak

Evet hocam zaten güncellemeye çok gerek kalmıyor tablette durum desteği kesilene kadar devam etseniz bile sorun olmaz.

@Smmmhunter merhaba hocam. Neden önermezsiniz ki? Açıkçası Android bir tablet istemiyorum maalesef. 14-16.000 TL'ye Apple tablet baktığımda iPad 10 var. Eğer bütçem çok olursa belki Air M1 alabilirim. Onun dışında S9 almayı da düşündüm ama Snapdragon 8 Gen 2 var ama 20.000 TL'ydi hatta, 3-4.000 TL zamlandı sonradan.

Daha sebep bulucam hocam. Biraz derinlere girmem lazım.

Ben galiba iPad'e kinlenmişim biraz ama haksız olduğum bir yer olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…