20.000 TL'ye tablet vs laptop

@Denizius124 Oradan konuşmak konunun akışını bozar diye buraya geçtim. Hocam o kadar bütçeye çıkmam muhtemelen iPad 10'da kalırım ama çıkarsam büyük tablet istemiyorum açıkçası.

@Denizius124 oradan konuşmak konunun akışını bozar diye buraya geçtim. Hocam o kadar bütçeye çıkmam muhtemelen iPad 10'da kalırım ama çıkarsam büyük tablet istemiyorum açıkçası.

Anladım hocam 8 inç not tutarken küçük gelebilir o yüzden söylemiştim ama 10. nesil de çok rahat iş görür.

Anladım hocam 8 inç not tutarken küçük gelebilir o yüzden söylemiştim ama 10. nesil de çok rahat iş görür.
10.nesil 10/10 cihaz benim için ama hocam güncelleme olayı beni çok arafta bıraktı yemin ederim.

11 pahalı çıkmazsa 11 düşünebilirsiniz uzun süre götürür ama fiyatını hak eder mi bilemiyorum.
10.nesil 2028-2029'a kadar idare eder mi dersiniz? 6-7 yıl önce çıkmış bir tablet oluyor sonunda :D Mini 7 çıktığı gibi ilk baktığım iPad 11'di.

10.nesil 2028-2029'a kadar idare eder mi dersiniz? 6-7 yıl önce çıkmış bir tablet oluyor sonunda :D mini 7 çıktığı gibi ilk baktığım iPad 11'di.

Hocam hala iPad 8 ve 9'dan not tutanlar var neredeyse 4,5 yıllık tabletler bu mantıkla bakarsak 10. neslin de 5 yıl civarı kullanilabilecegini söyleyebiliriz tabii daha çok da kullanırsınız ama performans düşüşleri uygulama destek sorunları falan yaşayabilirsiniz.

Hocam hala iPad 8 ve 9'dan not tutanlar var neredeyse 4,5 yıllık tabletler bu mantıkla bakarsak 10. neslin de 5 yıl civarı kullanilabilecegini söyleyebiliriz tabii daha çok da kullanırsınız ama performans düşüşleri uygulama destek sorunları falan yaşayabilirsiniz.
iPad 11 tam bir fiyasko olacak gibi A15 veya 16 ile gelirse ama neyse :D Düz modelleri elimden geldiğince eleyeyim de Air M1 veya Mini 7 alayım ben. Bir yanım laptop al kurtul diyor da dershaneye onla gidilmez.

Geri
Yukarı