20.000 TL'ye telefon önerisi

Taner001

Picopat
Daha fazla  
20000 TL bütçe ile bir telefon alacağım. Güzel ve yeterli bir kamera istiyorum. Telefondan çok fazla oyun oynamıyorum ama en azından çoğu oyunu yeterli seviyede oynatacak bir şey. Ne önerebilirsiniz? 19000 TL'ye A56 nasıldır?

20000 TL bütçe ile bir telefon alacağım. Güzel ve yeterli bir kamera istiyorum. Telefondan çok fazla oyun oynamıyorum ama en azından çoğu oyunu yeterli seviyede oynatacak bir şey. Ne önerebilirsiniz? 19000 TL'ye A56 nasıldır?
Ben de şahsen a56 ya bakıyorum. Gerçekten güzel duruyor. Kullanan varsa yazarsa iyi olur

Galaxy A56 günlük kullanım ve kamera bandında yeterli bir seviyede bence, alınabilir. Alternatif olarak Honor 200'de var.

A56 yeterli olur, güzeldir. Honor 400e de bakabilirsin istersen ama Honor 200 de olan 2.5x ois telefotosu yok, bunun haricinde 1 sene daha güncel ve batarya olarak iyi Honor 200 e göre.

@Taner001 Tercih sana kalmış ikiside birbirine benzer yakın cihazlar denilebilir. Honor 200, A56'dan 1 yıl geride sadece. Şahsen Arayüzü ve diğer ayarları beğendimden Galaxy A56 tercih ederdim.

Samsung istersen A56, alternatif olarak Honor 400.
A56 yeterli olur, güzeldir. Honor 400e de bakabilirsin istersen ama Honor 200 de olan 2.5x ois telefotosu yok, bunun haricinde 1 sene daha güncel ve batarya olarak iyi Honor 200 e göre.
Hocam şuan baktımda Honor 400 daha hoşuma gitti ama sadece 3 yıl güncellemesi varmış galiba doğrumu o? Sizce güncelleme süresinin kısa olması sonra sıkıntı çıkartırmı bana?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı