20.000 TL'ye YKS çalışmak ve gündelik kullanım için tablet önerisi

Honorun güncelleme desteği belirsiz kimisi 1 yık kimisi 3 yıl diyor.

@Dr. Who Huawei de aynen böyle düşünen kişilere sattı cihazlarını. Sonuç? 1 güncellemeyi bile "global" olarak zor verdi. Kesinlik yoksa risk alınmaz. Alan biri olarak söylüyorum.

Ben de S9 diyorum.

Peki S9 ile S10FE, A16 arasında 5 binlik performans farkı var mı? (bütçemi zorlamama değer mi?)
Net bütçem 15 16 arası 20 bine ise çok fark var ise belki zorlayabilirim.

Dediklerinizi bu 3 cihaz da yapar. Ancak S9'da nispeten (yaygın görüşe göre) iyi bir ekran var ve güçlü bir işlemci var. Bu da ömrünü uzatır mantıken. iPad'lerde kalem ayrıca alınıyor bunu da biliyorsunuzdur zaten. Ekstra bir masraf kabul edilebilir bazı kişilerce.

Ben S10 FE'ye şans verebilirdim açıkçası bana kalsa ancak Samsung'un kalitesiz TFT paneli ve rakiplerinin yaninda düşük gibi duran işlemcisi sizi etkilerse bilemem. Beni etkilemiyor sanırım.

Gidip cihazları bir mağazada incelemenizi tavsiye ederim.

Net bütçe.

Dediklerinizi bu 3 cihaz da yapar. Ancak S9'da nispeten (yaygın görüşe göre) iyi bir ekran var ve güçlü bir işlemci var. Bu da ömrünü uzatır mantıken. IPad'lerde kalem ayrıca alınıyor bunu da biliyorsunuzdur zaten. Ekstra bir masraf kabul edilebilir bazı kişilerce.

Ben S10 FE'ye şans verebilirdim açıkçası bana kalsa ancak Samsung'un kalitesiz TFT paneli ve rakiplerinin yaninda düşük gibi duran işlemcisi sizi etkilerse bilemem. Beni etkilemiyor sanırım.

Gidip cihazları bir mağazada incelemenizi tavsiye ederim.

Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı