20.000 TL'ye yüksek çözünürlüklü ve yenileme hızına sahip telefon önerisi

Bütçe
20000₺

EmreS

Kilopat
Katılım
16 Aralık 2017
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, dizi-film izlerken yüksek çözünürlük ve yenileme hızına sahip, sosyal medya uygulamalarında rahatça dolaşılabilecek bir telefon arıyorum. Aklımda mart ayında çıkacak Samsung A55 vardı. Ekran konusunda eskiden en iyisinin Samsung olduğu biliyorum şimdilerde durum ne bilmem. Ama A55 hakkında forumda biraz bakındıktan sonra işlemcisinin Samsung'un kendi ürettiği bir işlemci olduğu ve güzel performansa sahip olmadığını gördüm (sıcaklık olsun, güç olsun). Benim için öncelik güçlü bir işlemci ve yüksek kalite ekran önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir ekran istiyorsan GT 2 Pro QHD+ çözünürlüğe sahiptir. Bütçeni biraz aşabilirsen bak derim.
Bütçeni aşamazsan işlemci olarak en güçlüsü X6 Pro'dur. Ekranı da 1.5K çözünürlüğünde gayet iyi özelliklere sahip.
Samsung tarafında bu fiyata en iyi ekran ve işlemci S22'de. Ancak bataryası sorunlu bir cihaz.
S23 FE'nin ekranı kötü, işlemcisi Exynos ve çerçeveleri ise baya kalın. S23 FE'ye A54+ diyebiliriz. Sana uygun değil.

Kısaca GT 2 Pro ve X6 Pro arasında tercih yapabilirsin.
 
S23 FE dışında birşey alınmaz bu segmentte. Uzun süre araştırdım her yönden rakiplerine fark atıyor. Ön kamera kötü onu takıntı yapmazsan al geç.
 
çok iyi özelliklere sahip, bir bakın derim hocam
 
Üstteki Poco X6 Pro önerime beğenmedim atıp S23 FE'ye beğendim atanlar bir daha bu kategoriye girmesin mümkünse. Ya fanboyluk/haterlıktan yapıyorsunuz ya da çok bilgisizsiniz. Konu sahibi önceliğinin güçlü işlemci ve ekran olduğunu belirtmiş. Bu bilgiler ışığında 30 bin liraya çıkıp S23 almadıkça daha iyi bir cihaz yok. Onun da ekran konusu tartışmalı. İşlemcide az farkla geçiyor. Dimensity 8300, SD 8 GEN 2'ye rakip olarak üretilmiş bir işlemci. Kısacası konu sahibinin ihtiyaçlarını en iyi karşılayan cihaz net bir şekilde Poco X6 Pro. Kamera vs. farklı konular işin içine girince durum değişebilir ancak Poco X6 Pro her konuda günü kurtaracak bir cihaz ve yılın f/p canavarı. Konu sahibi için de biçilmiş kaftan. Uzatmaya gerek yok, farklı bir model önerilmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz. Akıl tutulması yaşamak lazım. Bu konulardan anlamıyorsanız da millete akıl vermeye çalışmayın.
 

Dostum arkadaşın istediği gibi bende bir telefon istiyorum. Ama ekranı biraz daha büyük 30k civarı ne alabilirim? Bunların ekranı küçük geliyor. Film izlerken telefonu dibine sokmak istemiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı