GT 2 Pro'da fena değil gibi.
S22 daha iyidir. Fakat karar sizin.
GT 2 Pro'da fena değil gibi.
Ona dair bir video izliyorum şuan karar vereceğim.S22 daha iyidir. Fakat karar sizin.
GT2 Pro, S22'ye göre daha iyi oyun performansı, daha iyi ekran ve daha iyi batarya sunar.GT2 Pro da fena değil gibi.
Yazılımın önemini kısaca bi anlatabilir misiniz? Gün geçtikçe nasıl bir sorun çıkaracak?GT2 Pro, S22'ye göre daha iyi oyun performansı, daha iyi ekran ve daha iyi batarya sunar.
S22 ise selfie kamera ve arka kamera paketinde daha üstün bir cihaz. Ayrıca yazılım konusunda da daha ötede diyebilirim.
Gün geçtikçe sorun çıkmaz. Sadece One UI, Realme UI'a göre daha stabil çalışan bir arayüz. Daha az bug'a vs. sahip.Yazılımın önemini kısaca bi anlatabilir misiniz? Gün geçtikçe nasıl bir sorun çıkaracak?
S22 daha iyidir. Fakat karar sizin.
S22'nin, GT 2 Pro modelinden arabirim, arka & ön kamera performansı ve görece küçük ekran avantajı var. GT 2 Pro'nun ise çok daha iyi termal başarım, pil performansı ve görece büyük ekran avantajı var ancak şu kısıma değinmek istiyorum; S22'nin kamera performansı GT 2 Pro'dan daha iyi fakat bu GT 2 Pro'nun kamerada kendi öznelinde kötü olduğu anlamına gelmiyor, konunuzun içeriğini okuduğum üzere zaten kamera ile fazla haşır neşir değilmişsiniz, GT 2 Pro sizin adınıza daha mantıklı.
GT 2 PRO'yu almaya karar verdim. Herkese teşekkür ederim.Gün geçtikçe sorun çıkmaz. Sadece One UI, Realme UI'a göre daha stabil çalışan bir arayüz. Daha az bug'a vs. sahip.
Ayrıca görüntü işlemesi de One UI'dan daha kötü. GCam ile bir noktaya kadar halledilebiliyor.
GT 2 Pro'yu almaya karar verdim. Herkese teşekkür ederim.
Gerçekten güzel bir fark, teşekkür ederim.@Kobra Ahmet Çakar
Hayırlı olsun. Aldıktan sonra LMCam + Mi 12 CFG'si kurmayı unutmayın, GT 2 modelinde şu denli bir fark yaratıyor:
Eki Görüntüle 1983905
Eki Görüntüle 1983906
Özellikle düşük ışıkta fark çok daha fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.