20.000TL monitör dahil sistem önerisi

Hocam SSD'yi MLD M300 1TB yaptım. Kasayı thermaltake 550W yapsak olur mu? Sıkıntı yaratır mı? Thermaltake S200 TG'den bahsediyorum.
Hayır sıkıntı olmaz.Yapabilirseniz 650W olanı yapın yapamazsanız sorun yok.Kingston alın.Bende MLD kullanıyorum aynı model 500GB ama önermem.Kingston alamıyorsanız MLD tercih edin.

Hocam kingston olarak şunu yapıyorum:

Hocam monitör dışı en fazla 15.500 yapabilirim.
Hocam zorlarsanız böyle var.Birde 6600lü olan var 13kya.Sizin icin konu açıyorum.Forumdaki diğer arkadaşlarada sorayım size dönerim.

Hocam uğraşmanıza gerek yok ya illaha seçerim birini.

Hocam zorlayabiliyorken ramlerde şunu:
Kasa seçimi olarak bunu:
SSD olarakta bunu tercih ettim:
Bütçemi maximum bu kadar zorlayabilirim. Bu şekilde alınır mı hocam sistem?

Son düzenleme:

Ceza yedim yeni hesap açtım. Hocam SSD'yi Corsair yapın RAM aynı kalsın. Veya kasadan vazgeçip işlemcide yükseltebilirsiniz. Sonradan kasa alabilirsiniz. Ama kasa dandik olacak. Siz bilirsiniz.

Ceza yedim yeni hesap açtım. Hocam SSD'yi Corsair yapın RAM aynı kalsın. Veya kasadan vazgeçip işlemcide yükseltebilirsiniz. Sonradan kasa alabilirsiniz. Ama kasa dandik olacak. Siz bilirsiniz.
Hocam SSD'yi Corsair yapma konusuna biraz soğuk yaklaştım. Onun yerine üstteki mesajımdaki gibi kingston yapsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…