20.000TL monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 81
  • Görüntüleme 3.632
Hocam SSD'yi MLD M300 1TB yaptım. Kasayı thermaltake 550W yapsak olur mu? Sıkıntı yaratır mı? Thermaltake S200 TG'den bahsediyorum.
Hayır sıkıntı olmaz.Yapabilirseniz 650W olanı yapın yapamazsanız sorun yok.Kingston alın.Bende MLD kullanıyorum aynı model 500GB ama önermem.Kingston alamıyorsanız MLD tercih edin.

Hayır sıkıntı olmaz.Yapabilirseniz 650W olanı yapın yapamazsanız sorun yok.Ssdyi MLD almanızı önermem.Kingston alın.Bende MLD kullanıyorum aynı model ama önermem.Kingston alamıyorsanız MLD tercih edebilirsiniz ama ben etmezdim.
Hocam kingston olarak şunu yapıyorum:
1690653977124.png

Hocam monitör dışı en fazla 15.500 yapabilirim.
Hocam zorlarsanız böyle var.Birde 6600lü olan var 13kya.Sizin icin konu açıyorum.Forumdaki diğer arkadaşlarada sorayım size dönerim.

Hocam zorlarsanız böyle var.Birde 6600lü olan var 13kya.Sizin icin konu açıyorum.Forumdaki diğer arkadaşlarada sorayım size dönerim.
Hocam uğraşmanıza gerek yok ya illaha seçerim birini.

Hocam zorlayabiliyorken ramlerde şunu:
1690664831389.png

Kasa seçimi olarak bunu:
1690664861109.png

SSD olarakta bunu tercih ettim:
1690664881188.png

Bütçemi maximum bu kadar zorlayabilirim. Bu şekilde alınır mı hocam sistem?

Son düzenleme:
Hocam uğraşmanıza gerek yok ya illaki seçerim birini.

Hocam zorlayabiliyorken RAM'lerde şunu: Eki Görüntüle 1882024
Kasa seçimi olarak bunu: Eki Görüntüle 1882025
SSD olarak da bunu tercih ettim: Eki Görüntüle 1882026
Bütçemi maximum bu kadar zorlayabilirim. Bu şekilde alınır mı? Hocam sistem?

Ceza yedim yeni hesap açtım. Hocam SSD'yi Corsair yapın RAM aynı kalsın. Veya kasadan vazgeçip işlemcide yükseltebilirsiniz. Sonradan kasa alabilirsiniz. Ama kasa dandik olacak. Siz bilirsiniz.

Ceza yedim yeni hesap açtım. Hocam SSD'yi Corsair yapın RAM aynı kalsın. Veya kasadan vazgeçip işlemcide yükseltebilirsiniz. Sonradan kasa alabilirsiniz. Ama kasa dandik olacak. Siz bilirsiniz.
Hocam SSD'yi Corsair yapma konusuna biraz soğuk yaklaştım. Onun yerine üstteki mesajımdaki gibi kingston yapsak?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı