20.000TL monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan Rub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 81
  • Görüntüleme 3.645
Şimdi baktımda hocam RAM'i de alın. Çok fark etmiyormus ben 700 lira fark alıyor sandım. RAM'i de seçtiğinizi seçin. Ama benim önerim vatandaki sistem olacaktır bu kadar çıkıyorsanız. Size kalmış yine de.

Şimdi baktımda hocam RAM'i de alın. Çok fark etmiyormus ben 700 lira fark alıyor sandım. RAM'i de seçtiğinizi seçin. Ama benim önerim vatandaki sistem olacaktır bu kadar çıkıyorsanız. Size kalmış yine de.
Hocam beta tester olmayı yeğlerim. ARC'tan iyi işler çıkacakmış gibi duruyor.

Hocam beta tester olmayı yeğlerim. Arc'tan iyi işler çıkacakmış gibi duruyor.

Tamam hocam o zaman Thermaltake en son model kasa, SSD Goodram veya Kingston, RAM benim kullandığım markadır 3200MHz kullanıyorum aynı GB. Hayırlı olsun hocam. İnşallah oynarsınız istediğiniz oyunları.Son olarak hangi monitörü düşünüyorsunuz?

Tamam hocam o zaman Thermaltake en son model kasa, SSD Goodram veya Kingston, RAM benim kullandığım markadır 3200MHz kullanıyorum aynı GB. Hayırlı olsun hocam. İnşallah oynarsınız istediğiniz oyunları.Son olarak hangi monitörü düşünüyorsunuz?

Hocam 1 sistem daha buldum sizce bu sistem kasa falan hiç ellemeden alınır mı? DH-WOLF/Intel Core i3 12100F/ASUS GeForce RTX 3060 DUAL OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM Yoksa ARC A750'den mi ilerlemeliyim? Bütçem var buna çıkabilecek kadar.

İndirim kodu: VELARGG
16.999₺'ya bunu alıp üstüne de monitör alabilirsin. Elini çabuk tutmanı öneririm. Stok tükenebilir.
Hocam o kadar bütçem yok maalesef.

Ayrıca 3.000 TL'ye monitör olacağını sanmıyorum.

Neden olmasın?

Şu 250₺ bütçeni aşar ama gayet işini görür:
Tamamdır hocam peki kuponu nereye giriyoruz?

İndirim kodu: VELARGG
16.999₺'ya bunu alıp üstüne de monitör alabilirsin. Elini çabuk tutmanı öneririm. Stok tükenebilir.
Hocam elinizi çabuk tut diyorsunuz da daha para gelmedi bana. 1-2 aya tükenebilir stoklar.

Hocam Odyssey G3'ün yorumlarına baktım ghosting çok fazla varmış. Teknik sorunları falan varmış. Emin misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı