Curwe
Decapat

Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
 - r5 7500f, xpg lancer 16gb 6000mhz, rtx 3070 gaming x trio, msı b650m-b, kioxia exceria pro 1tb, Msı mag forge 121a, Msı A750BN

Kardeşim sen yorum yazmışsın ama ne sistemin mantığını, ne de bütçeyi göz önünde bulundurmuşsun. Laf söylemek kolay, hadi gel madde madde bakalım.
“Fiyatların alakası yok” demişsin, ben o parçaların fiyatlarını güncel sitelerden kontrol ederek yazdım. 1-2 ürün belki 100-200 oynar ama bu bütçede sistem toplayan biri zaten her gün Akakçe'den, Hepsiburada'dan fiyat bakıyor. Dolarla yarışıyoruz, 1 saat sonra bile fiyat değişiyor.
Boş savunma demişsin ama sen de boş eleştiriyorsun. Hangi parça yanlış, neyle değişmeli, neden kötü? Bunları yazmadan “bir daha sistem toplama” gibi konuşmak komik oluyor.
Ben burada 3070 ekran kartı olan birine 20k bütçeyle dengeli, darboğaz yapmayacak, stabil çalışan bir sistem önerdim. Amacım ekran kartını besleyecek minimum donanımı önermek. Zaten o paraya en iyisi değil, mantıklısı alınır.
Sen önerinle birlikte düzgün bir alternatif sunsaydın saygı duyardım. Ama sırf laf sokmak için yazılmış bu yorumlar kimseye fayda sağlamıyor.
O işlemcinin, o SSD'nin, o anakartın yazdığın fiyatlarda olduğu sitenin linkini atar mısın çok merak ediyorum.