20.000TL sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
20.000 TL

O işlemcinin, o SSD'nin, o anakartın yazdığın fiyatlarda olduğu sitenin linkini atar mısın çok merak ediyorum.

“Fiyatların alakası yok” demişsin, ben o parçaların fiyatlarını güncel sitelerden kontrol ederek yazdım.
Hadi gel bunu biraz inceleyelim.

Eeee, hani güncel ve doğru fiyatlar?

Son düzenleme:

Bu yeteneklerini lütfen bize bir daha gösterme, çok kötü bir sistem olmuş 20kyı hayrına dağıtsam daha iyi olur bu bütçede AM4 DDR4 almaktansa.

Şu an baktımda yazdığı her şeyin fiyatı yanlış arkadaş. @godushiki sen mümkünse kimseyle tartışmaya girme.

Şu an baktımda yazdığı her şeyin fiyatı yanlış arkadaş.
Aaa öyle demeyin hocam, güncel fiyatları araştırıp öyle yazmış ama (!)

Bu arada benim size attığım öneriyi incelediniz mi?

AAA öyle demeyin hocam, güncel fiyatları araştırıp öyle yazmış ama (!)

Bu arada benim size attığım öneriyi incelediniz mi?

Evet hocam inceledim teşekkür ederim elinize sağlık.

G2 tak?
FSP'nin her ürettiği iyi mi oluyor? Panel sadece Hz ve IPS gibi şeyler değil, o monitör yandığı zaman parasını sen mi ödeyeceksin?
5600'e pahalı diye bir şey demedim, Türkçe öğretmenliği yapmak istemiyorum.
Fiyatından pahalı dedim, 3500TL işlemciye 4500TL yazmışsın, doğru oku sonra cevap ver lütfen.

ChatGPT'ye sistem toplatıp atmışsın, bir tane doğru fiyat yok.

Çok haklısınız hocam. Sadece işlemci değil her şeyin fiyatı yanlış. Bence bu arkadaşla daha fazla tartışmaya gerek yok. Anlamamakta ısrarcı.

SSD baya ucuzmuş ya nerden buldun bunu. .

Hocam yanlışınız var 1 saatte 1500 tl artabilir haksızsınız .

SSD bayağı ucuzmuş ya nereden buldun bunu. .

Hocam yanlışınız var 1 saatte 1500 TL artabilir haksızsınız .

Hocam iki dakikalık araştırmayla tüm fiyatları yanlış yazdığını görebilirsiniz. Çevrimiçi olmasına rağmen yazmıyor. Bir özür dilemek bu kadar zor olamaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…