20.000TL telefon önerisi

Bütçe
20.000

CavenAcc

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 20.00TL bütçem var Redmi Note 14 Pro 5G ve POCO X7 Pro telefonlara baktım ikiside 20.000 civarında POCO 1 tık daha önde ancak güncelleme alır mı diye endişeliyim. Çok oyun oynamıyorum ama telefonda hızlı olsun istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler olur?

Son düzenleme:
Artarsa alın geçin derim.
Samsungdan ziyade redmi ana ekran düzeni, animasyonları, logo tarzları vs. daha çok hoşuma gidiyor.

Kesinlikle.

Merhaba, 20.00TL bütçem var Redmi Note 14 Pro 5G ve POCO X7 Pro telefonlara baktım ikisi de 20.000 civarında POCO 1 tık daha önde ancak güncelleme alır mı diye endişeliyim. Çok oyun oynamıyorum ama telefonda hızlı olsun istiyorum. Sizin tavsiyeleriniz neler olur?

POCO X7 Pro 256 GB ROM 8 GB RAM olan telefonu almanızı öneririm. Bütçeniz biraz artarsa 512 GB ROM olan versiyonu alırsanız uzun yıllar kullanırsınız ve nwc00 dediği gibi Honor 200'de düşünebilirsiniz.

Samsungdan ziyade redmi ana ekran düzeni, animasyonları, logo tarzları vs. daha çok hoşuma gidiyor.
Sırf logo ve animasyon için Redmi Note tercih etmeyin hocam. Her yerinden kısılmış şekilde gelirler, fiyatları özelliklerine göre abartıdır. POCO desek, çok oyun oynamadığınız için alınması mantıksız. İşlemci, batarya ve şarj hızı harici her yerinden kısılmış seridir POCO X serisi. Honor 200 alıp geçin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı