Beyaz hoşuma gitti de hocam, çok kötü değilse alayım diye sordum.
Yani Vento daha mantıklı kendini kanıtlamış PSU var içinde kasa da öyle.
Beyaz hoşuma gitti de hocam, çok kötü değilse alayım diye sordum.
Hocam kasada tipe bakmak en büyük hatan olur. Ben yaptım sen yapma. Hevesini 1-2 saatte alıyorsun zaten ama hava akışı iyi olmayan kasa sistemin ömrü boyunca sorun. Mutlaka araştırıp seç.Beyaz hoşuma gitti de hocam, çok kötü değilse alayım diye sordum.
Sistemin ana kartı kötü mü? Almak için soruyorum![]()
Nihilstein Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
En iyisi diyebilirim bu bütçeye.
Hocam donanım kalitesi nasıl, ayrıca r5 5600 ve 12400F arasında hangisi daha güçlü?
Sistemdeki mevcut işlemci için yeterli bir ana kart kötü değil.Sistemin ana kartı kötü mü? Almak için soruyorum
Hocam başka bunun gibi sistem var mı? Vade farksız taksit yokmuş bütçemi aşıyor.![]()
Nihilstein Bronze | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hocam bu sistem de işlemci 13400 yapsak sıkıntı çıkar mı![]()
Pulse sistemin 5600 ve Ramin bir tık daha gelişmiş hali Cl18/Cl22 olmuş ,aynısını özelleştirmede de yaparsın alan kişiye kalmış, ama önerim default 5600 olanı almak olur.Buraya bir bakın isterseniz. Sanki yeni çıkmış gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.