20.000TL'ye kadar hazır sistem tavsiyesi

Enescobar

Picopat
Daha fazla  
Şu ana kadar bilgisayar kullanmadım o yüzden hiç anlamam bilgisayardan. Starfield, RDR2, Elden Ring gibi oyunları güzel grafiklerle oynatacak PC önerir misiniz?

Bütçeyi arttırabilirseniz bu sistem çok güzel.
Arttıramazsanızda bu var.

Sistemde anakart seçili değil, onu Asus Prime B450M-K II modelini seçin. SSD'yi de Kioxia Exceria yapın. Tam 20K tutuyor:

Alternatif olarak da buna bakabilirsiniz:

Hocam o sistem güzel de kasası iyi değil, o yüzden pek içime sinmedi. Ön panel komple kapalı, hava alacak yer oldukça az. Fan sayısı da az zaten. SSD'si de çöp.

Hocam bu sistem nasıl bende şu an ne monitör var ne de klavye mouse o yüzden aslında fiyatı biraz daha düşürmeyi planlıyorum kasa için.

Bende şu an ne monitör var ne de klavye, mouse. O yüzden aslında fiyatı biraz daha düşürmeyi planlıyorum kasa için.
Baştan söylesenize hocam.

Attığınız sistem alınabilir ama bileşenlerin çoğu giriş seviye ürünler kullanılmış. Fiyatına göre performansı çok iyi bir sistem ama dediğim gibi A520 anakart, Sapphire Pulse ekran kartı, AGI SSD giriş seviye modeller.

Yine de alınabilir ama, fiyat uygun.

Baştan söylesenize hocam.

Attığınız sistem alınabilir ama bileşenlerin çoğu giriş seviye ürünler kullanılmış. Fiyatına göre performansı çok iyi bir sistem ama dediğim gibi A520 anakart, Sapphire Pulse ekran kartı, agı SSD giriş seviye modeller.

Yine de alınabilir ama,

Hocam bu sistem nasıl? İşlemcisi 5500'e dusuyor ama çok fark var mı 5600 ile.

Bir de AMD ekran kartı ile RTX arasında çok fark var mı?

Evet, R5 5500 ile 5600 arasında çok fark var.

Bir de AMD ekran kartı ile RTX arasında çok fark var mı?
Derken? Hangi ekran kartları mesela? RTX 4090 ile RX 6650 XT arasında dağlar kadar fark var mesela. Hangi ikisini soruyorsunuz?

Attığınız sistem de fena değil ama daha uygunu var:

3060 ile rx 6650 xt
Evet, R5 5500 ile 5600 arasında çok fark var.

Derken? Hangi ekran kartları mesela? RTX 4090 ile RX 6650 XT arasında dağlar kadar fark var mesela. Hangi ikisini soruyorsunuz?

Attığınız sistem de fena değil ama daha uygunu var:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı