Hocam o sistem güzel de kasası iyi değil, o yüzden pek içime sinmedi. Ön panel komple kapalı, hava alacak yer oldukça az. Fan sayısı da az zaten. SSD'si de çöp.Bütçeyi arttırabilirseniz bu sistem çok güzel.
Baştan söylesenize hocam.Bende şu an ne monitör var ne de klavye, mouse. O yüzden aslında fiyatı biraz daha düşürmeyi planlıyorum kasa için.
Baştan söylesenize hocam.
Attığınız sistem alınabilir ama bileşenlerin çoğu giriş seviye ürünler kullanılmış. Fiyatına göre performansı çok iyi bir sistem ama dediğim gibi A520 anakart, Sapphire Pulse ekran kartı, agı SSD giriş seviye modeller.
Yine de alınabilir ama,
Derken? Hangi ekran kartları mesela? RTX 4090 ile RX 6650 XT arasında dağlar kadar fark var mesela. Hangi ikisini soruyorsunuz?Bir de AMD ekran kartı ile RTX arasında çok fark var mı?
Evet, R5 5500 ile 5600 arasında çok fark var.
Derken? Hangi ekran kartları mesela? RTX 4090 ile RX 6650 XT arasında dağlar kadar fark var mesela. Hangi ikisini soruyorsunuz?
Attığınız sistem de fena değil ama daha uygunu var:
![]()
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı]
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.