20.000TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Bütçe
18-20K

theykai

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, belirttiğim bütçeye göre hazır sistem almak istiyorum oyun oynayacağım. Ben birkaç tane buldum tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Bulduğum sistemler:

Son düzenleme:
Stok soğutucu zaten yeter bu işlemcilere. 12400F olsada yeter bizzat ben stokla kullanıyorum 70 i geçmiyor yükte.
Ben daha iyi performans alabilmek için

Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu​

soğutucuyu tercih edeceğim gibi. Bu fiyat aralığına alabileceğim en iyi sistem bu olarak mı görüyorsun.

Birde sistem için şöyle bir monitor tercih edeceğim ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör sence iyi mi 4000TL bir fiyatı var

Ben daha iyi performans alabilmek için

Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB TL-C12C-S 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu​

soğutucuyu tercih edeceğim gibi. Bu fiyat aralığına alabileceğim en iyi sistem bu olarak mı görüyorsun.

Birde sistem için şöyle bir monitor tercih edeceğim ASUS Tuf Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör sence iyi mi 4000TL bir fiyatı var
Evet şuan öyle. Sogutucu olarak en baştakini seçsen yeter 849 lira olan. Daha masraf etme. Monitöre gelince o VA panel İPS öneririrm şimdi sana.

Bu ideal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı