20.000TL'ye kadar telefon önerisi

Tahao

Hectopat
Selam dostlar, günlük kullanım için telefon lazım. 7 yıldır Redmi Note 7 kullanıyorum, artık sıkıyor yavaşlığı. Oyun asla oynamam. Tarayıcıda çok arama yaparım. Müzik, alo demek, mesaj atmak, harita için falan kullanırım. Kamera sadece ihtiyaç olunca açarım. Önerilerinizi bekliyorum. 20k dedim başlıkta ama zihinsel sınırım 25K :D

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 FE'yi kullandım beğenmedim açıkçası. Honor 400 çok aklımı çeliyor, ablama Honor 200 almıştık çok memnun kalmıştı ben de beğenmiştim 1 hafta kullanınca. Aslında Honor 400 almak istiyorum ama POCO F6 denen telefon aklımı çeliyor. Hem 12/512 GB hem de işlemci çok daha iyi. Kamerası kötü ama pek umurumda değil. Tek korkum arayüzü ve yazılım kalitesi. Redmi kullandığım için önyargılıyım POCO'ya.ne dersiniz honor 400 mü poco f6 mı? Benim kullanım senaryosunda.

S24 FE'yi kullandım beğenmedim açıkçası. Honor 400 çok aklımı çeliyor, ablama Honor 200 almıştık çok memnun kalmıştı ben de beğenmiştim 1 hafta kullanınca. Aslında Honor 400 almak istiyorum ama POCO F6 denen telefon aklımı çeliyor. Hem 12/512 GB hem de işlemci çok daha iyi. Kamerası kötü ama pek umurumda değil. Tek korkum arayüzü ve yazılım kalitesi. Redmi kullandığım için önyargılıyım POCO'ya.ne dersiniz honor 400 mü poco f6 mı? Benim kullanım senaryosunda.
S 24 FE telefonundan neden memnun kalmadınız acaba?

120 Hz de günlük kullanımda gerekenden fazla ısınıyor, el konforunu kötü etkiliyor bayağı. Pili ise gerçekten en vasat kısmı, bütçesine göre gerçekten az gidiyor günlük kullanımda. Yapay testlerde ekran süresi ne çıkıyor bilmiyorum ama benim kullanımımda gerçekten vasattı, akşam 7-8 de şarja takmak gerekiyordu ki sıfır oyun oynarım ben. 3. Eksisi bana göre şarj hızı. Ablama Honor 200 aldırmıştım ilk defa o telefonda 100 watt şarj hızı deneyimledim, gündelik kullanımda gerçekten aşırı konfor sağlıyor daha önce farkında değildim. S24 FE telefonu 60 Hz kullanmaya itiyor açıkçası. Hızlı şarj olsaydı düşünebilirdim belki. Honor 400 aldım yarın gelecek karşılaştırırım burada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı