20-21 Mbps İnternet Hızı Nasıldır?

Standart bir hız diyebiliriz. Entry level'in bir üstü olan Low-Medium range level internet hız ortalaması da denilebilir. Giriş seviyesinden biraz daha yüksek yani ama Türkiye ile kıyaslanırsa, Türkiye'de heryerde elde edilmesi mümkün olmayan bir hız...

Ekran kartına herhangi bir zararı olmaz tabii ki. Olması için bir neden yok. İşlemciler ise sürekli %100 çalışsa bile yeterli soğutulduğu zaman hiç bir sıkıntı çıkarmaz. 5 Mbps 1080P oynatıyor ama 4K sıkıntılı. 16 Mbps tarife ama alabildiğim en fazla hız 13 Mbps, 4K da o bile hiç sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu YouTube için geçerli, diğer siteler için aynı garantiyi vermek zor. Bazı siteler çok içerik, çok reklam ve saire içerinde sıkıntı oluyor. Kullanılan oynatıcıdan tut Java içerik bile etki ediyor.

16 Mbps interneti 1'i kablolu 3'ü wifi 4 farklı cihazda kullanıyoruz ve 720P takılmadan açıyor.
AKK geçtiğimde sadece indirme hızı düşüyor film izlerken bir sıkıntı yok.
Tahminimce senin durumunda internet markasını bilmiyorum fakat 6 kişiye kadar 1080P izleyebilirsin.
Daha fazlası zor gibi fakat modem sendeyse kablolu kullanıyorsan veri aktarımın her daim daha kaliteli olacaktır.Kabloyu kısa tut, cat7 den aşağı marka kullanma ve güzel bir modem kullan.

ekran kartına neden zarar versin 1080p izlemek benım 21 mbps internetım var 4k izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…