20-21 Mbps İnternet Hızı Nasıldır?

Standart bir hız diyebiliriz. Entry level'in bir üstü olan Low-Medium range level internet hız ortalaması da denilebilir. Giriş seviyesinden biraz daha yüksek yani ama Türkiye ile kıyaslanırsa, Türkiye'de heryerde elde edilmesi mümkün olmayan bir hız...

@Cleante Kardeş meğer videoları 1080P açıyormuş. :D Youtube'de test ettim 1080P takılmadan çalışıyor. Hatta 2K ve 4K bile denedim. Ama 4K tabi ki takıldı. Şimdi ben hep 1080P izlesem ekran kartıma zararı olmaz değil mi? GT 1030 var. Ayrıca Full HD monitörüm var.

Modemi değiştireceğim ilerleyen zamanlarda. @elREYdeTURQUÍA
Ekran kartına herhangi bir zararı olmaz tabii ki. Olması için bir neden yok. İşlemciler ise sürekli %100 çalışsa bile yeterli soğutulduğu zaman hiç bir sıkıntı çıkarmaz. 5 Mbps 1080P oynatıyor ama 4K sıkıntılı. 16 Mbps tarife ama alabildiğim en fazla hız 13 Mbps, 4K da o bile hiç sıkıntı çıkarmıyor. Ama bu YouTube için geçerli, diğer siteler için aynı garantiyi vermek zor. Bazı siteler çok içerik, çok reklam ve saire içerinde sıkıntı oluyor. Kullanılan oynatıcıdan tut Java içerik bile etki ediyor.

16 Mbps interneti 1'i kablolu 3'ü wifi 4 farklı cihazda kullanıyoruz ve 720P takılmadan açıyor.
AKK geçtiğimde sadece indirme hızı düşüyor film izlerken bir sıkıntı yok.
Tahminimce senin durumunda internet markasını bilmiyorum fakat 6 kişiye kadar 1080P izleyebilirsin.
Daha fazlası zor gibi fakat modem sendeyse kablolu kullanıyorsan veri aktarımın her daim daha kaliteli olacaktır.Kabloyu kısa tut, cat7 den aşağı marka kullanma ve güzel bir modem kullan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı