20-21 yaşlarında üniversiteye başlayan kişi dışlanır mı?

Linar

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 2026 YKS'ye gireceğim. 2005 Aralık doğumluyum. Yani yerleşirsem ilk dönem içinde 21 yaşıma basacağım. İnsanlar arasında yaşça büyük kalıp dışlanmaktan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sınıfınızdaki insanlar genelde kaç yaşında? Akdeniz psikoloji hedeflemekteyim.

21 yaşında 2. sınıfım. 18 yaşında da 47 yaşında da arkadaşım var. Dışlanmazsın. Her türden insan var üniversitede, illa sana uygun birileri çıkar.

Arkadaşlar selam. 2026 YKS'ye gireceğim. 2005 Aralık doğumluyum. Yani yerleşirsem ilk dönem içinde 21 yaşıma basacağım. İnsanlar arasında yaşça büyük kalıp dışlanmaktan ne yalan söyleyeyim çekiniyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sınıfınızdaki insanlar genelde kaç yaşında? Akdeniz psikoloji hedeflemekteyim.

Seni parmakları ile gösterip kahkaha atacak halleri yok 99'lu var bizim sınıfta tek farkımız cinsiyet :D

Hocam hiç öyle bir durum olmuyor, üniversite ortamı hayatınızda görüp görebileceğiniz en yeni ortamlardan biri olacak. Çoğunlukla yaşlarınız uyar ve yaş problemi, dışlanma gibi şeyler asla olmuyor.

Bence o yaşta böyle bir şey düşünmemelisin 2-3 yaş kadar olacak oradakiler ile aranda bu hiç önemli bir fark değil ilk okulda bile bizden hep 2-3 yaş büyükler olurdu çevremizde ve üniversite gibi bir yerde bu çok doğal bir şey bugün 25 yaşındayım fırsatım ve durumum olsa sırf o ortamı için çevresi için bile gider orada bulunurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı