Merhaba dostlar,
Elimde 18k civarı bir para var bunun üstüne 22 k civarlarına çıkabilirim. Sanırım şu aralar İtopya tarzı sitelerden hazır toplanmış sistemler almak daha mantıklı oluyor. Bu doğrultuda bana yapabileceğiniz sistem ve monitör önerileriniz var mıdır acaba?
Uzun vadeli bir sistem düşünmekteyim aldıktan sonra uzun bir süre ekran kartı vesaire değiştirmem o yüzden 1080p bir sistem benim için uygun olur diyorum. Bu konudaki görüşlerinizi de paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Kendi yaptığım araştırmalar doğrultusunda şu sistemleri buldum.
www.itopya.com
Bu sisteme 4 k civarı bir monitör alıp 20 K'lık olmayı düşünüyorum.
Buna ilaveten.
Ward V3 Oyun Bilgisayarı+23.8″ 165Hz MONİTÖR – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Böyle bir sistem buldum ama içindeki monitör pek iyi değil galiba.
Değerli önerilerinizi bekliyorum,
Hayırlı forumlar.
Elimde 18k civarı bir para var bunun üstüne 22 k civarlarına çıkabilirim. Sanırım şu aralar İtopya tarzı sitelerden hazır toplanmış sistemler almak daha mantıklı oluyor. Bu doğrultuda bana yapabileceğiniz sistem ve monitör önerileriniz var mıdır acaba?
Uzun vadeli bir sistem düşünmekteyim aldıktan sonra uzun bir süre ekran kartı vesaire değiştirmem o yüzden 1080p bir sistem benim için uygun olur diyorum. Bu konudaki görüşlerinizi de paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Kendi yaptığım araştırmalar doğrultusunda şu sistemleri buldum.

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Bu sisteme 4 k civarı bir monitör alıp 20 K'lık olmayı düşünüyorum.
Buna ilaveten.
Ward V3 Oyun Bilgisayarı+23.8″ 165Hz MONİTÖR – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Böyle bir sistem buldum ama içindeki monitör pek iyi değil galiba.
Değerli önerilerinizi bekliyorum,
Hayırlı forumlar.
Son düzenleyen: Moderatör: