50.000 TL Ultrabook önerisi

Bütçe
50000

bravonas

Hectopat
Daha fazla  
Amcamgile günlük kullanım için bilgisayar lazım. Asla oyun oynanmayacakmış bu yüzden Ultrabook olanların daha mantıklı olacağını düşündüm. Bütçe maksimum 50.000 TL. 1 TB'dan aşağı olmasın ve en önemlisi uzun ömürlü ve kaliteli parçaları olsun istiyoruz. Herkese şimdiden teşekkürler.

Artık Ultrabook'lar eskisi kadar popüler değil, ben o yüzden MacBook tavsiye ediyorum. Donanımı bu bütçelerde hatta çok üstünde bile alabileceğin çoğu laptoptan daha kalitelidir. Hatta kasa kalitesi, hoparlör kalitesi gibi konularda MacBook'lar ile yarışacak laptop ben bilmiyorum. APPLE MW103TU/A/MacBook Air/Apple M4 İşlemci (10 Çekirdek CPU-10 Çekirdek GPU)/16GB RAM/512GB SSD/13.6"/ Yıldız Işığı Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Hocam çok haklısınız ben de dediklerinize aynen katılıyorum ancak MacBook istemiyorlar, Windows olsun istiyorlar maalesef o yüzden alternatif aramak durumundayız. Teşekkür ederim ilginize.

Rica ederim hocam ne demek. Bu arada biraz araştırma yaptım ve bu Thinkpad mantıklı geldi Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 21MA009ATX Ultra7 155H 32 GB 1 TB SSD 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Ben de şöyle bir model bulmuştum, sizin attığınız daha iyi gözüküyor ancak satıcıdan kaynaklı birazcık tereddüt ettim. Başka satıcı da yok maalesef.

Ben de şöyle bir model bulmuştum, sizin attığınız daha iyi gözüküyor ancak satıcıdan kaynaklı birazcık tereddüt ettim. Başka satıcı da yok maalesef.

LENOVO ThinkBook 16 21SK007UTX002 WUXGA Intel Core Ultra 7-255H 16 GB RAM 1 TB SSD 16 inç FreeDOS Laptop Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt en güvenilir MediaMarkt var hocam. Biraz malzeme kalitesinden ödün vereceğiz ama satıcımız sağlam olacak.

LENOVO ThinkBook 16 21SK007UTX002 WUXGA Intel Core Ultra 7-255H 16 GB RAM 1 TB SSD 16 inç FreeDOS Laptop Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt en güvenilir MediaMarkt var hocam. Biraz malzeme kalitesinden ödün vereceğiz ama satıcımız sağlam olacak.

Hocam üstte attığınız ile aynı ürün değil sanırım bunun RAM'i 16 GB.
Bir de böyle bir ürün buldum... 3 gün sonra sınavım var ancak burada oturmuş bilgisayar bakıyorum :(

Sanırım bu onunla aynı fiyatı da makul ancak satıcısı Beymen mi başkası mı onu bulamadım.

Hocam üstte attığınız ile aynı ürün değil sanırım bunun RAM'i 16 GB.
Bir de böyle bir ürün buldum... 3 gün sonra sınavım var ancak burada oturmuş bilgisayar bakıyorum :(

Sanırım bu onunla aynı fiyatı da makul ancak satıcısı Beymen mi başkası mı onu bulamadım.

Hocam ASUS'un ekranı OLED, ve OLED ekranlar belli bir süre sonra yanabiliyor. Ben olsam yukarıda attığım thinbook u alırdım. İşlemcisi biraz daha iyi.

Hocam ASUS'un ekranı OLED, ve OLED ekranlar belli bir süre sonra yanabiliyor. Ben olsam yukarıda attığım thinbook u alırdım. İşlemcisi biraz daha iyi.

Hocam altta attığıma ne dersiniz? RAM'i 32 GB ancak işlemcisi daha eski kalıyor sanırım. Satıcı da lenovomarket diye bir yermiş, ayrıca arada 5.000 TL oynuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı