Yukardaki Asus Rog Strix'in ne kadar peki?Evet hocam,%53 civarı olması lazım.
Video montaj işleriyle ve photoshop gibi programlarla ilgileneceğim çok rahatsız eder mi bu değerlerde olması, pek bi' bilgim olmadığından bilemiyorum .d
Yukardaki Asus Rog Strix'in ne kadar peki?Evet hocam,%53 civarı olması lazım.
Yukarıdaki ASUS ROG STRIX'in ne kadar peki?
Video montaj işleriyle ve Photoshop gibi programlarla ilgileneceğim çok rahatsız eder mi bu değerlerde olması, pek bi' bilgim olmadığından bilemiyorum. D
Bayağı fark varmış arada, neyse sağlık olsun. Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz içinDaha önceden kaliteli bir panel kullandiysaniz biraz rahatsiz edebilir belki, STRIX'te %100e yakin diye hatırlıyorum 98 falandi galiba.
Bahsettigin isleri %100 SRGB bir monitorle bile profesyonel olarak yapamazsin. Daha fazlasi gerekir.Yukardaki Asus Rog Strix'in ne kadar peki?
Video montaj işleriyle ve photoshop gibi programlarla ilgileneceğim çok rahatsız eder mi bu değerlerde olması, pek bi' bilgim olmadığından bilemiyorum .d
Merhaba arkadaşlar, öncelikle 20k bütçem var ama hepsini sadece laptop için harcamak istemiyorum. Üniversite için almayı düşünüyorum ama bir yandan oynamak istediğim oyunlar var. Metro Exodus özellikle listenin başında Ultra ayarlarda falan açmasına gerek yok orta ve yüksek olsa da olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle 20k bütçem var ama hepsini sadece laptop için harcamak istemiyorum. Üniversite için almayı düşünüyorum ama bir yandan oynamak istediğim oyunlar var. Metro Exodus özellikle listenin başında Ultra ayarlarda falan açmasına gerek yok orta ve yüksek olsa da olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
İndirim yok hocam?Aşırı iyi bir indirimde Acer Nitro var Intel Core i5-12500H gibi çok sağlam işlemcili ve 3060'lı Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.