20-22 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
20.000
Yukarıdaki ASUS ROG STRIX'in ne kadar peki?
Video montaj işleriyle ve Photoshop gibi programlarla ilgileneceğim çok rahatsız eder mi bu değerlerde olması, pek bi' bilgim olmadığından bilemiyorum. D

Daha önceden kaliteli bir panel kullandiysaniz biraz rahatsiz edebilir belki, STRIX'te %100e yakin diye hatırlıyorum 98 falandi galiba.

Yukardaki Asus Rog Strix'in ne kadar peki?
Video montaj işleriyle ve photoshop gibi programlarla ilgileneceğim çok rahatsız eder mi bu değerlerde olması, pek bi' bilgim olmadığından bilemiyorum .d
Bahsettigin isleri %100 SRGB bir monitorle bile profesyonel olarak yapamazsin. Daha fazlasi gerekir.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle 20k bütçem var ama hepsini sadece laptop için harcamak istemiyorum. Üniversite için almayı düşünüyorum ama bir yandan oynamak istediğim oyunlar var. Metro Exodus özellikle listenin başında Ultra ayarlarda falan açmasına gerek yok orta ve yüksek olsa da olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

MediaMarkt'ta 21k ya Lenovo Ideapad 3060 bir laptop var idi. Sepette 3K indirim ile 18k gibi bir fiyata geliyor idi. Linki tam bulamadım şu an ama forumda biraz gezerseniz birçok kişi o laptopu önerdi.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle 20k bütçem var ama hepsini sadece laptop için harcamak istemiyorum. Üniversite için almayı düşünüyorum ama bir yandan oynamak istediğim oyunlar var. Metro Exodus özellikle listenin başında Ultra ayarlarda falan açmasına gerek yok orta ve yüksek olsa da olur. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Aşırı iyi bir indirimde Acer Nitro var Intel Core i5-12500H gibi çok sağlam işlemcili ve 3060'lı Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı