20-25 bin TL arası ekran kartı önerisi

Bütçe
25000
Bütçeyi zorlayıp 4080'e çıkmayı değer mi uzun vadede ne düşünüyorsunuz?

Çok güç tüketiyor falan ama güçlü kart. 4070Ti'dan güçlü müdür bilmiyorum. Belki DLSS 3.0 için 4000 serisi tercih edilebilir ama bırakayım belki bakarsınız.
Hocam bu modeli çok görüyorum da kalitesi nasıl sizce bu markanın.

Çok güç tüketiyor falan ama güçlü kart. 4070Ti'dan güçlü müdür bilmiyorum. Belki DLSS 3.0 için 4000 serisi tercih edilebilir ama bırakayım belki bakarsınız.
Teşekkür ederim dostum

4070 Ti'ın Türkiye çıkış fiyatını görmeden bir cevap vermek zor. Abartıp 25K gibi fiyatlardan çıkarırlarsa 4080 daha iyi olur. 20-22K civarı gelirse alınabilir. 3090 Ti çok yüksek güç tüketimi, düşük RT performansı ve DLSS 3.0 desteği olmaması derken RTX 4000 serisi karşısında çok kan kaybediyor. Güç tüketimi en azından biraz daha makul olsaydı alınabilirdi bu haliyle hepten trafo.

Hocam bu modeli çok görüyorum da kalitesi nasıl sizce bu markanın.

Teşekkür ederim dostum
Gainward bildiğim kadarıyla yine ekran kartı üreten Palit'in bir markası. Ben çok kötü olduğunu sanmıyorum elbette bir Asus değiller ama alınabilir bence. Tabii 3090Ti şuan o fiyata değer mi vs. arkadaşlar daha iyi bilir yani 4000 serisi daha mı iyi olur vs.

@messinicocugu

Öncelikle her birinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. 4070 Ti modelinin Türkiye fiyatını beklemeye karar verdim. 800$ civarında çıkacağı söylentileri var. Yaklaşık 20-22 bin ₺ civarı çıkarsa onu almayı düşünüyorum yoksa biraz daha bütçe arttırıp 4080 almayı düşünüyorum. Açıkçası AMD almayı pek gönlüm el vermiyor bu fiyatlarda. Daha önce R9 380 ve şu anda RX 580 kullanan birisi olarak yazılım konusunda AMD bana çok çektirdi.

Öncelikle her birinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. 4070 Ti modelinin Türkiye fiyatını beklemeye karar verdim. 800$ civarında çıkacağı söylentileri var. Yaklaşık 20-22 bin ₺ civarı çıkarsa onu almayı düşünüyorum yoksa biraz daha bütçe arttırıp 4080 almayı düşünüyorum. Açıkçası AMD almayı pek gönlüm el vermiyor bu fiyatlarda. Daha önce R9 380 ve şu anda RX 580 kullanan birisi olarak yazılım konusunda AMD bana çok çektirdi.

Şu anda RX 6800 mü alayım yoksa RTX 3070 mi desen tartışmasız RX 6800 al derim ama NVIDIA RTX 4000 serisinde teknolojik avantajlarını çıkarıp vurdu. RT performansı çok iyi resmen RTX 3000 serisinin üzerine çağ atlamışlar, DLSS 3.0'ın daha çok bir esprisini göremedik ama o da bu seriye özel.

Sen yine de 4070 Ti'ı üçüncü sıraya koy ve ucuz olursa al, teknoloji de bir yere kadar. 7900 XTX elbet dezavantajlarını kapatacaktır zamanla. 25K verildikten sonra 12 GB VRAM'li kart da alınmaz donanımsal güç önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı