20-25 bin TL arası hazır sistem önerisi

Bütçe
20.000
Hocam benim kullandığım sistem parçaları ile aynı bence kasayı değiştirip işlemci fanı alırsanız iyi olur. 6700XT ve Ryzen 5 5600 kullanıcısı olarak tavsiye ederim.
Bunun dışında 2 sorum olacak size. Birincisi sıvı soğutucu almak gerekli mi? İkincisi SSD de 500 GB diyor ya o bilgisayarın hafızası mı yoksa okuma yazma hızı mı? Bir de freedos olursa ne yapmamız gerekiyor?
 
Bunun dışında 2 sorum olacak size. Birincisi sıvı soğutucu almak gerekli mi? İkincisi SSD de 500 GB diyor ya o bilgisayarın hafızası mı yoksa okuma yazma hızı mı? Bir de FreeDOS olursa ne yapmamız gerekiyor?

Hocam ilk olarak 5 5600 için kule tipi soğutucu alsanız fazlasıyla iş görür sıvı soğutucuya gerek yok. İkincisi 512 GB SSD yazan kısım toplam hafıza. Üçüncüsü FreeDOS olarak gelirse bazı yöntemler ile kolayca Windows'a geçiş yapabiliyorsunuz.
 
Bunun dışında 2 sorum olacak size. Birincisi sıvı soğutucu almak gerekli mi? İkincisi SSD de 500 GB diyor ya o bilgisayarın hafızası mı yoksa okuma yazma hızı mı? Bir de freedos olursa ne yapmamız gerekiyor?
Hocam usb ile farklı pcden windows yazıp kurun para vermeyin tamirci vb.
 
Öncelikle herkese merhaba. Hayatımda ilk defa bir hazır sistem alacağım için çok fazla bir bilgim yok. Kolayca ödeyebileceğim en fazla 25k olacak bir sistem arıyorum. CS2, Valorant, Battlefield 2042 ve Rainbow Six'i 60-120 FPS arası oynatsın ve bilgisayarı rahatça kullanayım benim icin yeterli. Bunun dışında eski konsol oyunlarını emulatörle oynayacağım. SSD konusunda hiçbir fikrim yok diğer sitelerde baktığım zaman 500 GB yazıyordu ama o genel olarak bilgisayarın hafızası mı yoksa okuma yazma hızı mı bilmiyorum. Onun dışında bu sistemlerde demonte olan parçaları kendimiz nasıl takacağız ve sıvı soğutucu almak gerekli mi? FreeDOS olan sistemlerde ekstradan para verip işletim sistemi mi almak mantıklı yoksa kendimiz bir yerden bulup mu yapacağız? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bence bu sistemler yerine önümüzdeki hafta olabilecek kara cuma indirimlerini bekleyebilirsin benzer bütçem benimde var ama bekletiyorum.
 

Geri
Yukarı