20-25 bin TL arası sistem toplama önerisi

Hielaph

Kilopat
Katılım
28 Haziran 2018
Mesajlar
2.582
Makaleler
2
Çözümler
14
Merhaba. Bu hafta askere gideceğim, 3 ay eğitim göreceğim. Fiyatlar da iyice fırlamadan bir bilgisayar toplamak istiyorum şimdiden. 20-25k arasında NVIDIA kartlı bir sistem önerir misiniz? Mimari tasarım programları ile kullanılacak sistem. Genelde oyun oynamıyorum fakat nadiren de olsa, MMORPG tarzı oyunlar oynuyorum. Sessiz bir kasa beklentim var. PSU ve kasa fanları sessiz olmalı. Şimdilik 16 GB RAM yeterli fakat 32 GB 3600 MHz de önerilebilir. Monitörüm var. 144 Hz 1080p. Darboğaz olabilir ama zaten oyunla vs. çok işim yok. Şimdiden teşekkürler.
 
İşinizi görür hocam.
Kendimiz toplasak daha ucuza topluyorduk eskiden. Şimdi sadece 3080, 18-19K olmuş. Bu sistemin fiyatı uygun geldi bana. Başka alternatif var mı?
 
3080 li sistem baya iyimiş.. Sadece kaygım gaming gen... Benim pc yi de oradan aldım. Bi sürü sıkıntı yaşadım, yaşıyorum. Konu açacağım zaten bununla ilgili de.
 
3080 li sistem baya iyimiş.. Sadece kaygım gaming gen... Benim pc yi de oradan aldım. Bi sürü sıkıntı yaşadım, yaşıyorum. Konu açacağım zaten bununla ilgili de.
Bende Ultima sistem almıştım sıfır sıkıntı ile gelmişti hocam. Binde bir sıkıntı yasamak. O konulara girersek netten alışveriş yapmayalım.
 
Bende Ultima sistem almıştım sıfır sıkıntı ile gelmişti hocam. Binde bir o konulara girersek netten alışveriş yapmayalım.
Benim derdim değil maalesef olasılıklar. Ben o kadar para vermişim, karşılığında sorunsuz pc isterim tabi ki, sonuçta param havadan gelmiyor.
 
Yaşadığınız sorun nedir gaming.gen.tr ile?

12400f rtx3070 ile cs en düşük ayarlarda 300 fps nin üzerine pek çıkmamak mesela. 12 13k ya toplasaydım keşke dedirtti. Daha bir sürü teknik sorun daha var.. PC etherneti algılamıyor çoğunlukla, hani korkar oldum o kablo yerinden çıkar bi daha tanımaz diye. .Neyse konu açıp paylaşacağım zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı