R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #11 PlatinumMiy dedi: Hmm sistem güzelde ben bu siteyi hiç hayatımda görmedim. Genişletmek için tıkla... Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş.
PlatinumMiy dedi: Hmm sistem güzelde ben bu siteyi hiç hayatımda görmedim. Genişletmek için tıkla... Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş.
PlatinumMiy Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 93 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Ve Ekran Kartı:AMD 3200g Ram:16 gb ram Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #12 ravends11 dedi: Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bence riske girmeyin vatan da benzer bir sistem varmış.
ravends11 dedi: Bir arama yaptım hakkında. Güvenilirmiş ancak takip numarasını vermiyorlarmış. Mail atarak talep etmen gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bence riske girmeyin vatan da benzer bir sistem varmış.
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #13 PlatinumMiy dedi: AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bence riske girmeyin vatan da benzer bir sistem varmış. Genişletmek için tıkla... Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım birşey yoksa fp bir sisteme benziyor.
PlatinumMiy dedi: AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Hocam bence riske girmeyin vatan da benzer bir sistem varmış. Genişletmek için tıkla... Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım birşey yoksa fp bir sisteme benziyor.
PlatinumMiy Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 93 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Ve Ekran Kartı:AMD 3200g Ram:16 gb ram Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #14 ravends11 dedi: Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım bir şey yoksa F/P bir sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Evet sadece SSD'si düşük gibi onun dışında sıkıntı yok gibi.
ravends11 dedi: Sistem arasında bir fark yok gibi. Eğer kaçırdığım bir şey yoksa F/P bir sisteme benziyor. Genişletmek için tıkla... Evet sadece SSD'si düşük gibi onun dışında sıkıntı yok gibi.
R ravends11 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #15 PlatinumMiy dedi: Evet sadece SSD'si düşük gibi onun dışında sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... SSD benim için büyük bir problem değil. Şuan öncelikli olarak CS2 oynamayı düşünüyorum. Bu sistem kafama yattı. Fiyat çok uygun. Bu sistemi muhtemelen alacağım. Teşekkürler yardımlarınız için.
PlatinumMiy dedi: Evet sadece SSD'si düşük gibi onun dışında sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... SSD benim için büyük bir problem değil. Şuan öncelikli olarak CS2 oynamayı düşünüyorum. Bu sistem kafama yattı. Fiyat çok uygun. Bu sistemi muhtemelen alacağım. Teşekkürler yardımlarınız için.