20-25 bin TL bütçe ile tablet önerisi

Tab S9 2 çeşidi var.
Acaba pahalı dediğiniz 12gb ram -256gb olanı olabilir mi?

128 GB versiyonuda 24500 bandındaydı, yine pahalı benim gözümde. 2000-3000 TL daha verip Tab S11 alınabiliyor. Tabii bütçe hiç çıkmıyorsa düşünülebilir. 27000-27500 bandında şuan Tab S11.

Son düzenleme:
Ne desem, ne anlatsak ne video paylaşsak fikrin değişirmiyecek anlaşıldı!!?
Test performans puan paylaştık hala neredeyse aynı diyorsun . Aynı değil!!

Senin hesap Fiat ile Volkswagen neredeyse aynı demek.
Evet 2side araç.
2side 4 teker,4 kapı ama olay bu değil.

Kalem tabiki satılıyor istersen hemen linki atayım sen almak iste /al kalemi kaybet Türkiye'de var hadi hepsi bitti!!
yurtdışında dahi getiririm merak etme!!
Eki Görüntüle 2623255Eki Görüntüle 2623256Eki Görüntüle 2623257

Eki Görüntüle 2623258Eki Görüntüle 2623259Eki Görüntüle 2623261

Eğer 2 dakika zahmet edip videoları izlesen
Kalemin sadece tıklamak çizim degil 20 farklı sey yaptığını göreceksin.

Bu sefer ısrarla Xiaomi demezsin...
Ayrıca s-pen 20-22 fonksiyon+ Yapay zeka otomatik silim + matematik soru çözümü vb var
Yani o kalem 25 ten fazla rahat işlem yapıyor.
Daha Kaleli hassa versiyonu s-pen pro var.
9000₺ ...
Focus pen 100$ versende yapabileceğiniz 3 işlem, Tıklamak Çizim,Surekle bırak.
Ama videoları izlersen Samsung'un s-pen ile nasıl 20-25 işlem yapabildiğini ağzınız açık izler anlarsınız.
Videoları izlemediğiniz belli!!

Al Xiaomi ve extra para ödeyip kalemi
S-pen yaptığı 25 işlemin kac tanesini yapıyor cek video görelim, öğrenelim...
Xiaomi
Redmi Pad
Poco Pad tüm bunlar kalemsiz ve alacağın kalem ile yapabileceğiniz sınırlı basit şeyler..

Fe serisi Samsung tablet değil ana model tabletler asla pisman etmez.
Evde tab 3 lite var 8 yıldır sorunsuz çalışan!!
Screenshot_2025-12-17-12-49-44-787_com.android.chrome-edit.jpg

Al basbaya eşitler. Versus vb. gibi sosyalde yasak bile olan dandik sitelerden almadım bunu.
O satıcılar resmi satıcı değil, bilinmedik bir satıcı. İndirim köşesinde bu tarz satıcıların indirimini paylaşmıyoruz bile.
O fonksiyon vb. özellikler kalem ile değil tabletin yazılımı ile alakalı. Xiaomi'de de var. Evde sıfır sorunla çalışan 10 yıllık Samsung J5 2016 var. Ben Samsung'a laf etmedim. Sadece sen gidip boş marka algısı yapıyorsun.
Xiaomi 6 yıl günceleme garantisi vermiş tabletine. Samsung, Apple kadar fazla güncelleme veriyor yani.

Samsung Tab S9 daha iyi ama rakip bile olamazlar ifadesi yanlış. Adam işlemci ve ekran üzerinden laf söylüyor ama işlemcileri eşit, IPS ekran tabii ki OLED ekranların yanına yaklaşamaz ama Xiaomi Pad 7'nin çok kaliteli bir IPS ekranı var.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2623311
Al basbaya eşitler. Versus vb. gibi sosyalde yasak bile olan dandik sitelerden almadım bunu.
O satıcılar resmi satıcı değil, bilinmedik bir satıcı. İndirim köşesinde bu tarz satıcıların indirimini paylaşmıyoruz bile.
O fonksiyon vb. özellikler kalem ile değil tabletin yazılımı ile alakalı. Xiaomi'de de var. Evde sıfır sorunla çalışan 10 yıllık Samsung J5 2016 var. Ben Samsung'a laf etmedim. Sadece sen gidip boş marka algısı yapıyorsun.
Xiaomi 6 yıl günceleme garantisi vermiş tabletine. Samsung, Apple kadar fazla güncelleme veriyor yani.

Samsung Tab S9 daha iyi ama rakip bile olamazlar ifadesi yanlış.

Sadece Geekbench ile bakmak hatalı bu islemcilere. %20 daha iyi sonuc vermis 3DMark'ta 8 Gen 2. Antutu testine bakarsakta CPU'da evet çok fark yok ancak GPU tarafında %25 daha iyi.

Screenshot_20251217_125920_Brave.jpg
Screenshot_20251217_125931_Brave.jpg

Denk islemciler değiller. SoC sadece CPU'dan olusmuyor. Komple bakarsak 8 Gen 2 daha iyi bir işlemci.

Son düzenleme:
Arkadaş Geekbench testi üzerinden yorumlamış o yüzden.

SoC kıyaslayacaksak tüm testlere bakıp genel olarak kiyaslamak gerek. Sadece Geekbench vb bakıp bu isemci daha iyi diyemeyiz dedigim gibi çünkü sadece CPU'dan oluşmuyor mobile SoC'lar. Poco Pad X1'i kıyaslamam bu tabletle. Hala çok eksik yazılım olarak, Andoid tabletlerin genelinde olan büyük ekranlı telefon hissi bu cihazda da var. İşçilik olarakta vasat bu fiyat bandındaki cihazlara göre. 15000 bandında iyi denebilir ancak bu bütçede almak mantıksız. Tab S9'da önermiyorum fiyatı bu kadar artmışken yanlış anlaşılmasın. Biraz daha zorlayıp Tab S11 almak çok daha mantıklı.

Hala çok eksik yazılım olarak
Değil. Amiral gemisi HyperOS arayüzü bulunuyor, Xiaomi 15 Ultra gibi düşün. Bilgisayar modu vb. herşey var. Birsürü ekosistem özelliğide sunuyor ve sürekli yenilik alıyor. 6 yıl güncelleme garantisi vermiş tablete Xiaomi.
İşçilik olarakta vasat
Bunu nerden çıkarttınız acaba? Xiaomi Pad 7 ile aynı bu tablet. Üst seviye olmayı hedefleyen ve bunu gayette karşılayan tablet nasıl işçilik olarak kalitesiz olsun? Kaliteli olduğunuda hissettiriyor. Redmi'ler ile karıştırmayın bunları. Samsung A serisi ile S serisini kıyaslamak ile aynı şey.

Değil. Amiral gemisi HyperOS arayüzü bulunuyor, Xiaomi 15 Ultra gibi düşün. Bilgisayar modu vb. herşey var. Birsürü ekosistem özelliğide sunuyor ve sürekli yenilik alıyor. 6 yıl güncelleme garantisi vermiş tablete Xiaomi.

Bunu nerden çıkarttınız acaba? Xiaomi Pad 7 ile aynı bu tablet. Üst seviye olmayı hedefleyen ve bunu gayette karşılayan tablet nasıl işçilik olarak kalitesiz olsun? Kaliteli olduğunuda hissettiriyor. Redmi'ler ile karıştırmayın bunları. Samsung A serisi ile S serisini kıyaslamak ile aynı şey.

Birebir aynı yazılımı kullanmıyor POCO cihazlarında, bu cihazda farklılık yapıldıysa bilmiyorum üstüne düşüp araştırdığım bir cihaz degil. Hala bir Samsung değil arayüzde Xiaomi, özellikle tablet tarafında. Malzeme kalitesi olarak bir Tab S olmasada kötü değil ki lafımda ona değil, iç işçilik olarak Pad 7 biraz daha gerideydi Tab S9'dan. POCO aynı işçilikle geliyorsa birşey diyemem ama iç tasarımın birebir aynı olacağını şahsen düşünmüyorum Pad 7 ile. İlk defa aynı cihazı alt markalarıyla piyasaya sürme durumunu yapmıyor Xiaomi, işçilik farkları azda olsa vardı genelinde. Bu cihazda da değiştiğini sanmıyorum bu durumun. Tabii ülkeden ülkeye değişir buda. Net birşey diyemem yukarıda da direkt öyle demem çok doğru olmadı. Yinede tekrar diyorum Tab S9'un fiyatı fazla POCO Pad X1 ise bu fiyat bandında mantıklı değil. İkiside tercihim olmaz.

POCO aynı işçilikle geliyorsa birşey diyemem ama iç tasarımın birebir aynı olacağını şahsen düşünmüyorum Pad 7 ile.
Tamamen aynı cihazlar. Poco Pad X1, Xiaomi Pad 7'nin Poco logolu hali.
Birebir aynı yazılımı kullanmıyor POCO cihazlarında, bu cihazda farklılık yapıldıysa bilmiyorum üstüne düşüp araştırdığım bir cihaz degil.
Cihaz seviyesi 3. seviye yani amiral gemisi cihazlar için.

Birebiriyse POCO şaşırttı diyebilirim o halde 😀, yinede bu bütçede tercih etmek pek mantıklı olmaz.
Poco'nun tabletlerde amacı oyuncu tableti yapmak değil ki. Poco Pad Redmi Pad Pro'nun aynısı, Poco Pad M1 Redmi Pad 2 Pro'nun aynısı, Poco Pad X1 ise Xiaomi Pad 7'nin aynısı.
Poco Pad X1 geçenlerde 14.999 TL'ye satılıyordu. 512 GB hafızası ile mantıklıydı ama zamlandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı