20-25 bin TL sistem önerisi

Ruşendil00

Decapat
Makaleler
1
Yeni bir sistem almak istiyorum. Bütçem 20-25 k. Yardım eder misiniz? Fazla anlamıyorum. Acelesi yok. İndirimleri de beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir sistem almak istiyorum. Bütçem 20-25 k. Yardım eder misiniz? Fazla anlamıyorum. Acelesi yok. İndirimleri de beklerim.

Bazen Mesut Çevik'in GG video serilerinde falan çok güzel sistemler düşüyor, uygun fiyata. Bazı YouTube kanallarını da takip edebilirsin. Çok değil bir veya iki ay önce RTX 4060 sistemli bilgisayar 19 bin mi neydi yetişemedim. Onlardan alabilirsin. Gaming Gen TR ile anlaşmalı orayı da kontrol edebilirsin. Acelesi yok diye diyorum, yoksa sistem önerebilirim ama bence acelesi yoksa biraz kovala. Gerçekten güzel indirim gelebilir.

Bazen mesut çevik'in gg video serilerinde falan çok güzel sistemler düşüyor, uygun fiyata. Bazı YouTube kanallarını da takip edebilirsin. Çok değil bir veya iki ay önce RTX 4060 sistemli bilgisayar 19 bin mi neydi yetişemedim. Onlardan alabilirsin. Gaming Gen TR ile anlaşmalı orayı da kontrol edebilirsin. Acelesi yok diye diyorum, yoksa sistem önerebilirim ama bence acelesi yoksa biraz kovala. Gerçekten güzel indirim gelebilir.

23K şu an Gaming Gen TR de mesut çevik PC.

Ne için kullanacaksın onu yazsaydın ya. Şu oyun için desen 15, bu oyun için desen 100bin liralık sisteme ihtiyacın olu

Hangi oyunu oynamak için 100klık PC lazım olur merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı