20-25 bin lira arası ekran kartı NVIDIA işlemcisi AMD olan mümkünse. Ben bir tane buldum ama fiyatına değer mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
20-25 bin lira arası ekran kartı NVIDIA işlemcisi AMD olan mümkünse. Ben bir tane buldum ama fiyatına değer mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
attığınız sistemler iyiymiş ama ben attığım sisteme 1 2 şey ekledim bunları onlara eklesem fiyat bi tık beni aşmış oluyor. benim attığım ss de ki psu falan iyi mi bi sıkıntı çıkartır mı pek bilmiyorum o konuları ve işlemci soğutucusuz idare eder mi? anakartı falan
attığınız sistemler iyiymiş ama ben attığım sisteme 1 2 şey ekledim bunları onlara eklesem fiyat bi tık beni aşmış oluyor. benim attığım ss de ki psu falan iyi mi bi sıkıntı çıkartır mı pek bilmiyorum o konuları ve işlemci soğutucusuz idare eder mi? anakartı falan
Attığınız sistemler iyiymiş ama ben attığım sisteme 1 2 şey ekledim bunları onlara eklesem fiyat bir tık beni aşmış oluyor. Benim attığım SS de ki PSU falan iyi mi bir sıkıntı çıkartır mı pek bilmiyorum o konuları ve işlemci soğutucusuz idare eder mi? Anakartı falan.
Teşekkür ederim soğutucuyu geçici olarak kendi özelleştirmelerinden XIGMATEK APACHE PLUS alsam olur mu? bir de kasaya falan uyumlu mu bunlar pek bilmiyorum.