20-25 bin lira arası ekran kartı NVIDIA işlemcisi AMD olan mümkünse. Ben bir tane buldum ama fiyatına değer mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2460917
20-25 bin lira arası ekran kartı NVIDIA işlemcisi AMD olan mümkünse. Ben bir tane buldum ama fiyatına değer mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Eki Görüntüle 2460917
Bende arıyordum bunu alacagim galiba çok teşekkür ederim reisPcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Bende arıyordum bunu alacagim galiba çok teşekkür ederim reis.
7500f için 240 mm sivi soğutucu veya kule tipi alman gerekebilirattığınız sistemler iyiymiş ama ben attığım sisteme 1 2 şey ekledim bunları onlara eklesem fiyat bi tık beni aşmış oluyor. benim attığım ss de ki psu falan iyi mi bi sıkıntı çıkartır mı pek bilmiyorum o konuları ve işlemci soğutucusuz idare eder mi? anakartı falan
Ben arkadaşıma hediye aliyorum aynı işlemci bende de var 240 mm sivi soğutucu ile kullaniyorum7500f için 240 mm sivi soğutucu veya kule tipi alman gerekebilir
Attığınız sistemler iyiymiş ama ben attığım sisteme 1 2 şey ekledim bunları onlara eklesem fiyat bir tık beni aşmış oluyor. Benim attığım SS de ki PSU falan iyi mi bir sıkıntı çıkartır mı pek bilmiyorum o konuları ve işlemci soğutucusuz idare eder mi? Anakartı falan.
Teşekkür ederim soğutucuyu geçici olarak kendi özelleştirmelerinden XIGMATEK APACHE PLUS alsam olur mu? bir de kasaya falan uyumlu mu bunlar pek bilmiyorum.![]()
Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar.www.gaming.gen.tr
Soğutucu alman gerekir. Kalan bileşenler gayet iyi.
Teşekkür ederim düşünücem7500f için 240 mm sivi soğutucu veya kule tipi alman gerekebilir
Ben arkadaşıma hediye aliyorum aynı işlemci bende de var 240 mm sivi soğutucu ile kullaniyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.